HIIT YOGA Workout-12 – Yoga en HIIT van de Beste

Gisteren had ik een super sportieve dag! Ik werd wakker met Yoga ben ik in de avond in slaap viel na een Yoga-Sessie, en tijdens de dag, ik heb een nieuwe Training van Yoga en HIIT. Ik was waarschijnlijk in de Yoga Flow! Mij maakt het juist zo leuk om terug te vinden in de activiteit, en werken met plezier voor mij.

De twaalfde workout combinatie van Yoga en HIIT bevat een aantal van mijn favoriete Oefeningen. Misschien was het goed weer of mijn goede humeur, die ik combineerde deze in de laatste Training Video. De Dancing Queen, de Hoge Knieën of Plank, Springen En Klappen geluid erg ladylike”, maar netjes. Ook voor de sportieve mannen die het volgen van mijn Blog. 12. HIIT YOGA Training bestaat uit zeven uitdagende Oefeningen in 50/10-interval voor 1, 2 of 3 rondes door machten. Je hoeft alleen maar een yoga Mat, uw Timer en een kleine halter of een met water gevulde fles als een gewicht. Dan kan het gaan!

De HIIT YOGA Workout-12 ziet er zo uit:

  • Dank U Squat
  • Dancing Queen aan beide zijden
  • Hoge Knieën
  • De Breedte Van De Preventieve
  • Plank, Springen En Klappen
  • Kano
  • Tabel

Vooral nu, in de sport februari, merk ik hoe eenvoudig het is, ik kan houden met de combinatie van Yoga en HIIT geschikt of geschikt te maken. De Workouts zijn kort en zoet, die ik erg waardeer! Want als ik ga elke dag van de sport, zoals ik heb besloten voor deze maand, is het te timen en in alledaagse situaties. Met de HIIT, YOGA Workouts, ik bereiken dat! In de 15 tot 20 minuten per Training, ik kan nauwelijks iets effectiever te trainen als een Yoga-en HIIT en mij om deze prachtige manier van zijn in staat om te oefenen.

Veel plezier met de 12. Combinatie Training van Yoga, en HIIT Oefeningen.

Geef een reactie