Chakra-Meditatie: Met de hulp van het voorhoofd chakra, je Intuïtie te versterken

Vandaag is er een Première op ETEN TREIN LIEFDE…ik heb ontwikkeld voor u voor de eerste Keer is een prachtige meditatie video brengt het Live #InSync-gedachten. Het idee om een eigen meditaties heb ik al een hele tijd en toen kreeg ik het ETEN TREIN LIEFDE Retraite afgelopen weekend, en weer zo ‘ n leuke reacties op mijn geleide Meditatie, dacht ik bij mezelf: Nu is het tijd voor de eerste begeleide Meditatie op mijn Blog!

Waarom zelfs mediteren?

De reden is vrij eenvoudig. Meditaties zijn, niet alleen voor ontspanning, maar brengen ons terug naar onze natuurlijke balans. Als we Nadenken over, bijvoorbeeld, te veel en van de gedachten, de aarding Mediteren regelmatig en vinden we terug naar onze innerlijke centrum. Dit sterkt ons, centra van ons, en het is nodig, zodat we kunnen leven vanuit onze waarheid. En dat is precies het idee of de vraag achter Live #InSync. Hoe werkt een ieder van ons, om in harmonie te zijn met uzelf? Meditatie, voor mij, zijn een prachtige manier om er te komen.

Met mijn geleide Chakra Meditatie, Intuïtie, het versterken van

Door middel van geleide meditaties, veel – misschien zelfs je – zal het makkelijker om te wennen aan de Meditatie. De muziek, de stem, de woorden heel veel op de ervaring en om deze innerlijke staat van harmonie. Daarom, ik dacht voor een lange tijd, zoals mijn eerste geleide Meditatie op ETEN TREIN LIEFDE kunt zien.

Terwijl ik had het op de Retraite, dus natuurlijk flow, ik heb gebroken mij voor mijn meditatie première van mijn hoofd. Wat is een goede plek om te beginnen? Wat is online energetisch goed voor u? Uiteindelijk koos ik voor één van mijn favoriete onderwerpen: van onze Intuïtie. In de afgelopen paar weken heb ik het al verteld veel over Intuïtie en je mijn universele Truc, verraden, hoe kan ik die activeren. Nu, je kan zeker nog een beetje te versterken voor dit prachtige proces te gebruiken. En omdat vandaag de Meditatie in het spel komt!

Het is een Chakra Meditatie ter versterking van onze Intuïtie. Vooraf, ik heb ontworpen, ten eerste, zijn geregistreerd, en vervolgens een paar keer geprobeerd. Ze heeft een zeer diepe, hoewel het slechts ongeveer 10 minuten. Perfect voor uw ochtendritueel!

De Chakra Meditatie voor het derde oog

In de voorbereiding van deze eerste Meditatie, ik heb een enge, interessante, van oude kennis: de chakra ‘ s in het onderwijs. Ik wil niet naar de handel-in te diep, want op de 7 chakra ‘ s is al veel geschreven en verteld. Spannend, maar ik vind dat weinig mensen gebruiken deze Kennis in het dagelijks leven.

Ter versterking van onze Intuïtie, we moeten geven aan de 6. Chakra, het ontdekken, het voorhoofd chakra voor ons. Het is ook de 3 is. Genaamd het ” oog ” en zit in het midden van het voorhoofd tussen de wenkbrauwen. Het voorhoofdchakra is het rijk van het denken, begrip, maar ook de buitenzintuiglijke waarneming en de verbinding met ons onderbewustzijn. Dus, een open voorhoofd chakra zorgt voor een zeer bewakers, heldere geest, een hoge concentratie, een goed geheugen, sterke verbeelding, verbeelding, en intuïtief begrip van de context. Simpel gezegd: Onze Intuïtie wakker en helpt ons op onze persoonlijke pad. Dat klinkt absoluut verleidelijke, is het?

Probeer te Mediteren zelfs!

Ik ben echt heel erg benieuwd hoe je je voelt de Chakra Meditatie en wat is er met u voor de lange termijn. Natuurlijk, u moet het proberen meer dan een keer en je echt ontspannen gaan in, zodat u kunt voelen dat hun activerende werking.

Met deze brow chakra Meditatie je hebt een geweldige start voor een diepere en meer bevredigend contact met jezelf. Bijna een jaar heb ik me bezig met de ondersteuning van een boek over de “ademhaling door de chakra ‘s”, en ik ben permanent gefascineerd door hoe veel aan de hand is met mij. Vooral bij het werken met de brow chakra, heb ik zeer intense momenten en de vooruitgang die beviel me zo veel. Het is echt een verrijking voor mijn meditatie en ik vind het geweldig om dit met u delen.

Wanneer we stimuleren onze chakra ‘ s open zijn, brengen we ons lichaam en onze ziel meer en meer. En ik denk dat we moeten allemaal ergens op de weg naar de beste versies van onszelf. Het is een holistische, rustgevende avontuurlijk proces! Volledig van genieten en krijg je natuurlijke midden.

In samenwerking met Activia

Geef een reactie