HIIT YOGA Workout-11 – Balances in februari!

Juuuuhuuu….je bent er weer! De HIIT YOGA Workouts zijn weer terug op mijn Blog, want wat past beter in de fit februari als nieuwe Workout Video ‘ s van mij. Nog steeds train ik, ik zou graag om te leven in deze prachtige combinatie van HIIT Oefeningen en Yoga Asana ‘ s. Met de Training nummer 11 is meer een zweetdrijvend. 18 minuten en 6 uitdagende Oefeningen op u te wachten…

11. HIIT YOGA Training bestaat uit vijf verschillende Oefeningen, maar ze hebben het in. Slechts één van hen – de neerwaartse hond, de walkt – kan je echt gewoon stoppen voor een moment. In de resterende vijf Oefeningen, je kan duidelijk voelen hoe je spieren werken. En ook deze Keer zonder Apparatuur….ok niet helemaal, je moet je yoga Mat en een muur. Zet je interval timer op 50 seconden van de Macht en 10 seconden rust en dan beslissen of u met 1, 2 of 3 ronden wilt. Ik persoonlijk hou van het doen van 3 rondes en powere mij goed uit.

Dus de HIIT YOGA Workout 11:

  • Bergbeklimmer Twist
  • Down-uitziende hond, van de walkt
  • Dynamische warrior 3 aan de linkerkant
  • Dynamische warrior 3 rechts
  • Muur Zitten (op de muur)
  • De Flow van het kind en de Mini-Push-Up

De Training klinkt erg makkelijk. Laat je maar laat je niet misleiden! Nadien heb ik gevoeld, alle grote spiergroepen: buik, billen, rugspieren en triceps. Op hetzelfde moment dat u dit doet HIIT YOGA Training iets voor je Balans. Ik realiseer me dat, afhankelijk van de alledaagse situatie valt keer zwaarder, en gemakkelijker om het evenwicht te bewaren tijdens het gebruik van dynamische warrior 3. Maar ik weet dat Als het is wiebelig, dan moet ik de Oefening!!! Alleen de stabiliteit in het Interieur komt tot uiting in een stevige stabiliteit in de Vreemde. Dit is een kleine, maar fijne yoga-act. 🙂

Heel veel plezier met deze nieuwe HIIT YOGA Workout 11! Rotsen ijverig de februari!

Geef een reactie