Susies Lokaal Voedsel Hamburg – Het platform voor regionaal voedsel

Een paar dagen geleden kon je zien op Facebook en Instagram dat ik was deze week in termen van samenwerking op de weg. Op de Isemarkt, ontmoette ik Susanne en Dirk, voor het bouwen van een platform voor regionaal voedsel in Hamburg: SUSIES LOKALE GERECHTEN. Op dit platform, de twee producenten en fabrieken, cafés en chef-koks, initiatieven en ondernemers uit Hamburg. De laatste zijn ook een food blogger, en ik ben heel blij dat ik was de eerste blogger, ben de huidige twee. Het artikel over mij kun je hier vinden.

susies_local_food_hamburg_3

Samen gaan we op zoek naar ingrediënten voor een groene Smoothie. Welke ingrediënten hebben hun weg gevonden in de Smoothie, kunt u lezen in het artikel.

susies_local_food_hamburg_4

susies_local_food_hamburg_1 Ik ben benieuwd om te zien hoe het platform zich ontwikkelt, omdat ik denk dat het project is absoluut spannend en waardig steun! Lieve Susi, beste Dirk, het was leuk om je nu eens in “het echte leven”. Ik kijk uit naar onze samenwerking in de toekomst en danken u nogmaals voor uw geduld! 🙂

P. S. Op de Isemarkt ik moet gaan winkelen in feite is het meer vaak, het is er prachtig! Helaas, de Openingstijden zijn niet alleen gemaakt voor de actieve bevolking, en voor de wekelijkse boodschappen, de markt is te ver van mijn appartement 🙁 maar Als je eenmaal op dinsdag of vrijdag tussen 8.30 uur en 14.00 UUR in Hamburg, op bezoek om te zien wat de populaire wekelijkse markt!

Geef een reactie