Week 3: mid-term project: suiker-gratis

Mid-term project: suiker vrij! Op het moment van dit jaar op de grid! Ik begin direct te praten lang omheen: sugar-free, was de tijd sinds mijn laatste Update, helaas. Afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd om een Blogger Event in het Californische pruimen als zoetstof bij het bakken. Ik kijk echt uit naar het Evenement en er van uitgegaan dat alleen de vruchten zijn niet gezoet, maar dit is niet het geval. Naast de pruimen, suiker werd gebruikt voor verzoeting.

Backen mit Trockenpflaumen1

Na bakten we binnen vier uur vier recepten, aten we in onze blogger ronde in de avond, soep en salade en nam de Goodies naar huis, waar ik dan hebben alle vier aan de achterzijde, iets geprobeerd. Aan de ene kant vond ik het stom, natuurlijk, mijn project: suiker-gratis, daarom, “in te breken”, aan de andere kant, het zou net zo dom, na 4 uur, het resultaat van het bakken te hebben ten minste een keer geprobeerd.

Backen mit Trockenpflaumen2

Backen mit Trockenpflaumen3

Het Goede ding over de Smaak van de achterkant van mijn besef dat ik had eigenlijk geen groot Verlangen naar een Zoete en zachte op het deeg gedaan zou hebben zonder was vervolgens werden (en je weet ik HOU van taart en co.!). Voor me, was alles nog te zoet bijna, en ik denk dat we kunnen veel suiker, gewoon weglaten (in ieder geval voor mijn smaak). Matthias van cupcakes cupcakes die loodste ons door de avond en de recepten ontwikkeld, niet “nog steeds niet getrouwd”, op de kaken op de suiker – dat begrijp ik absoluut. Bakken zonder suiker is niet echt gemakkelijk, tenminste als het gaat om zoet gebak. Op dit punt, ik wil je bedanken voor je tips voor het bakken van brood met verse gist en suiker-als een reactie op mijn laatste voortgangsrapportage van het project: suiker-vrij. Ik zal blijven proberen! 🙂 Ook met de recepten van de Workshop ben ik gaan experimenteren een keer rond en dan, in voorkomend geval, in een gewijzigde Vorm, zonder de extra suiker aanwezig.

Maar terug naar het onderwerp: Ook volgens de Smaak van de koekjes, Cruffins en co. Ik ben gelukkig hunkeren naar voor Snoepjes hebben gespaard. Ik denk dat ik nu een goede Balans gevonden voor mij in termen van suiker en is het niet) is een stuk van de taart of ander gebak (tijdens project: sugar-free, maar dit zijn uitzonderingen. Voor chocolade heb ik te bereiken voor de meeste rohköstlicher chocolade*, die is alleen gezoet met een beetje kokosbloesem nectar. Ik ben benieuwd om te zien hoe het gaat en als het hunkeren zal komen – ik hoop van niet natuurlijk!

Na mijn eerste ervaring in het rapport van dit jaar, een lezer schreef me dat ze zou missen informatie over wat er is gebeurd fysiek met mij of mijn huid had beter of ik zou hebben verwijderd. Ik heb een heel eenvoudige reden: Het heeft niets gedaan. Omdat ik over het algemeen alleen maar zeer weinig suiker te eten, heb ik uitgerekend hier ook geen verandering.

Hoe is het gratis voor je project: Suiker?

Geef een reactie