On-the-go gezonde Vespers maaltijd: dozen en Interview met Sabrina (Harrcore)

In mijn blog post over Snacks voor onderweg, heb ik aangekondigd dat er een post over zelf-gekookt voedsel zal volgen tijdens de lunchpauze. Dus niet alleen Snacks, maar ook hele huisgemaakte maaltijden on-the-go. Sabrina staat bekend om haar gezonde Vespers zelf voor te bereiden en mee te nemen naar school en aan het werk. Op uw Blog harrvesper en je Instagram-Account, het biedt inspiratie voor gezonde maaltijden om mee te Nemen. Sabrina was zo vriendelijk om mij te antwoorden een aantal vragen over het onderwerp van de “Vespers dozen” die je hieronder ziet.

harrcore

Lieve Sabrina, je Blog harrvesper en op Instagram toon je vakjes om uw lezers op een regelmatige basis de inhoud van uw gezonde snack. U staat bekend om uw voedsel-on-the-go, self-voorbereidingen van de test en nemen. Het was altijd zo dat of wat was de trigger? Toen ik nog thuis woonde, ik pakte mijn moeder de hoge school elke dag een Vesper. Meestal was er brood, fruit en snoep. Nadat ik verhuisd, ik had geen behoefte aan vakken. De grote Vespers heeft slechts 2. Jaar van de studie is niet ontwikkeld in het begin van de eerste om vrijwilligerswerk te doen. Ik kon koken, opeens ‘ s middags thuis, maar had op sommige dagen in Lezingen, dus ik had geen andere keuze dan mij om iets te eten in de zaal. Eerste van alles, ik was een beetje enthousiast over. Ik merkte een paar foto ‘ s op mijn oude Blog, daarna de categorie met de naam “What’ s in mijn lunch box”. En dan alles op een of andere manier. Parallel ik begon to-date me weer meer intensief met het onderwerp voeding. Mijn snack berichten waren zeer populair bij de lezers, en het begon me opeens echt leuk. Nadat ik leren, ook begonnen voordat de examens in de bibliotheek, het was perfect voor mij. Ondertussen, ik kan me niet voorstellen dat mijn leven zonder mijn heerlijke eten.

Heb je een favoriet recept voor uw Vesper of probeer nieuwe gerechten? Iedereen die mij volgt op Insta, of de Vesper blog weet – ik post nooit content tweemaal. Het fundamentele idee van een heleboel dingen zijn vergelijkbaar, maar ik tenminste een beetje iets. Dus het is nooit saai. Een linzen curry.

Neemt u naast uw Vesper Snacks met dozen, als u onderweg bent? Zo Ja, wat zijn de gezonde Tussendoortjes die je kan aanbevelen? Noten! Gezond vet, veel eiwit, super lekker, voor mij de perfecte Snack. Ik heb altijd iets. Een alarmnummer banaan is niet slecht, als het bloed suiker niveau van uitglijden in de kelder. Anders, ik raad plantaardige sticks en eiwit-muffins.

Naast hoge kwaliteit en een gezonde voeding houdt u van de Japanse groene thee en kan zelfs werken in een koffie-shop. Wat thee kan je de groene thee beginners raden? Een midden-klasse Sencha. Ik zou niet beginnen met een te hoge kwaliteit thee, gevoel en smaak te ontwikkelen, en ook niet erg goedkoop omdat deze niet van smaak vaak. In Parallel, een Chinese thee, om te bepalen in welke richting de eigen smaak. In veel thee winkels kunt u samples kopen, bijvoorbeeld, bieden wij de hele Sets in ons assortiment. Dit is slechts het begin erg belangrijk! Ideaal, u kunt proeven van de thee alvorens te kopen. Ik zal onze klanten veel tijd en giet ze wat thee. Thee is een heerlijke drank en er zijn een geschikt ras, je hoeft alleen om het te vinden!

Lieve Sabrina, bedankt voor je spannende antwoorden! Sabrina werkt in De engelse Tearoom in Stuttgart, als je wilt laat je adviseren.

Je grijpen, lunch dozen met gezond inhoud van thuis uit of je koopt je eten onderweg?

Geef een reactie