HIIT Yoga Workout #4

Terwijl ik aan het genieten van de Mallorcaanse zon, kunt u zweet in uw huiselijk leven kamers. ;- ), Want ik heb de Training een nieuwe HIIT Yoga voor u!

Ik ben gewoon verbaasd, zelfs een beetje over de regelmatigheid van mijn Workout Video ‘s, maar het is heel simpel: ik ben in mijn Element, en dus maakt het me super leuk om te schieten van deze Video’ s voor jullie! Creativiteit, Kracht, ontspanning, stretching,…op een of andere manier alle stromen. En daarom, krijg je zelf een nieuwe Workout Video, maar ik ben gewoon op vakantie op Mallorca! Mijn eigen yoga Mat is, natuurlijk, in de Bagage! 🙂

Deze vierde HIIT Yoga Training is opgebouwd analoog aan de vorige, met een kleine uitzondering: Er zijn 9 Oefeningen. Elke Oefening wordt uitgevoerd voor 45 seconden dynamische of gehouden. Zo, we zijn geen traditionele pauze tussen de intervallen! Voor de eerste Oefening van de Training gebruik ik een 3 kg halter om de Oefening moeilijker voor mij. U kunt weglaten, maar ook als u geen barbell van Europa.

Vandaag is HIIT Yoga Workout ziet er zo uit:

45 Seconden, 3 Rondes

Plank Rij met halters preventief in een gesloten circuit

Push Ups warrior II aan de linkerkant

Hoge Knieën warrior II op de juiste

Been omhoog op de juiste Boot Been Lift aan de linkerkant

Deze vierde HIIT Yoga Workout is het dan zo ver, de lassen treibendste van alles, maar we moeten langzaam stijgen! 😉 Nee, Serieus. Het is veeleisend, maar zeker goed te doen! De Oefeningen varieerden, afhankelijk van wanneer het te moeilijk en zou liever 5 keer minder, dan in een slechte vorm in elk van de Lichaamsgewicht Oefeningen kunnen leveren. Kwaliteit ver boven kwantiteit!

Veel plezier en ZWEET KEER per DAG!

 

Geef een reactie