Hoe kan ik meer drinken? Mijn kokosnoot water-week met Vita Coco

Hoe kan ik meer drinken? Dat was de grote vraag die ik mezelf stelde in de laatste paar weken. 2.5-Liter wil ik voor mij persoonlijk, want ik ben bijna elke dag actief in de sport. Echter, in December had ik een drankje, vaak in een poging, meer dan een Liter water of thee per dag. Veel te weinig! Dus, ik was rijp voor een Experiment. Water weken, bijvoorbeeld van Gerolsteiner, ik had gehoord vaker, om te leren van de reguliere Drinken, maar niemand heeft tot nu toe de uitdaging van een kokosnoot water een week. Het gekke idee in mijn hoofd, mijn Partner Vita Coco snel opgewonden en dus ik waagde in de self-experiment.

Vita-Coco-und-Eat-Train-Love

Hoe heb mijn kokosnoot water-week?

Voor een week dronk ik dagelijks een liter van kokosnoot water van Vita Coco. Sinds de Tetra-packs bevatten van Vita Coco met 0.33 liter kokosnootmelk, ik heb me elke dag voor 3-packs. Ze hebben me vergezeld overal: in de Stad, naar het kantoor, en zelfs in de ski-vakantie….Ik wilde alleen maar om te zien hoe coconut water maakt in de sneeuw 😉

Kokoswasser-Woche mit Vita Coco

Naast mijn groene thee in de Ochtend, de dagelijkse Groene Smoothie van het ETEN TREIN van Uitdaging HOUDEN, evenals een aantal van de bril kwam verdeelde nog mineraal water gedurende de dag. Ik heb het niet gedocumenteerd op 100%, maar een goede 2,5 liter vocht per dag, ik heb de hele week vrij los om mij. Op hetzelfde moment, heb ik verminderde mijn consumptie van koffie. Missie geslaagd, zou ik zeggen! 🙂

Er zijn drie goede redenen voor een kokosnoot water-week

Voor mij is dit de Uitdaging had 3 goede redenen. Ten eerste heb ik, op een mooie Ochtend, had dit grappig idee en ik dacht “Hey, als mijn brengt onderbewustzijn al met zo’ n gek idee, dan zou ik haar volgen!”.

Reden nummer 2 is: ik hou van kokos water. Meer dan 2 jaar geleden heb ik geprobeerd kokosnoot water voor de eerste Keer in onze California vakantie (Vita Coco) en het was liefde met de eerste SLOK. Ik weet dat kokosnoot water is de spoken. Niet als het de volgende. Ik vind dit een beetje zoet en tegelijkertijd, echter, de waterige en de smaak is gewoon ongelooflijk lekker en verfrissend. Het is de bekroning van mijn kokosnoot water ervaring, ik was natuurlijk in Hawaii, zo kon ik dagelijks drinken en verse kokosnoot water. Thuis heb ik me Vaak met kokosnoot water van de biologische markt, bijvoorbeeld van Alnatura. Ik vind het ook erg lekker, maar smaakte voor mij persoonlijk is het van Vita Coco vanaf het begin, hoe beter. En omdat ik graag kokosnoot water zo veel, het viel mij niet moeilijk om elke dag te drinken dan een Liter. Integendeel, ik ben op zoek te gaan elke Keer aan de kokosnoot water Rantsoen!

De derde reden voor mijn kokosnoot water een week is het gezonde aspect. Verschillende studies hebben aangetoond dat kokoswater heeft een substantiële gehalte van kalium, natrium en Calcium. Dus, kokosnoot water is de perfecte all-natuurlijke sporters drinken. Deze belangrijke sporenelementen zoals zink, Jodium en mangaan. Tegelijkertijd kokosnoot water is zeer laag in calorieën en bevat weinig zuur, waardoor het voor of na de Run is zeer aangenaam voor de maag.

Wat ik heb geleerd van mijn kokosnoot water-week?

Natuurlijk, er moet geen kokosnoot water, zodat een mens een gewoonte (weer), meer te drinken. Ik kan ook een dag om te genieten van een Liter of meer van de niet-koolzuurhoudende mineraalwater, plus mijn extra dranken zoals groene thee, etc. Echter, het heeft gewoon mij de kokosnoot water weer een nieuwe impuls. Ik heb mij met een kokosnoot water, omdat het smaakt zo goed, en dit geestelijk effect, zou ik niet hebben gehad met normaal water in het spel. Ook heb ik de actie heel gemakkelijk en leuk! En met de vreugde van een ding, het is veel makkelijker om een doel te bereiken! Nooit eerder heb ik dronk zo veel kokosnoot water, zelfs in Hawaii, en ik hou nog steeds van! Ik krijg erg goed en na deze week heb ik me goed herinner, hoe goed het gaat met mijn huid, als het wordt geleverd met voldoende vloeistof.

Sinds kokosnoot water – het maakt niet uit van welke provider – niet goedkoop is, moet je zelf beslissen of u wilt om te proberen een dergelijke week in het teken van de kokosnoot. Het is ook anders. Voor mij, het is gebleken dat het drinken een gewoonte ding, maar om iets te doen met de heerlijke stimulansen. Nu in de Winter is het zeer moeilijk voor mij om te drinken koud, smaakloos water in voldoende hoeveelheid. Dit was waarschijnlijk ook de reden waarom ik heb in de laatste paar weken, dus weinig te drinken. Ik zal vereisen nu meer op de natuurlijke vruchten-en kruidenthee, dus ik blijf bij mijn twee tot drie liter per dag. Maar de andere is kokosnoot water met veiligheid! 😉

Door de manier: Vita Coco kende ik alleen uit de verenigde staten. Er zijn er te kopen van de kokosnoot water in bijna elke supermarkt. Maar nu is het te vinden in Duitsland, meer verspreiding (bijvoorbeeld in de EDEKA markten of zelfs op Amazon). Ik ben echt blij! Echter, ik zou graag zien dat er een 1-liter verpakking, zoals ze veroorzaken minder afval!

Tot slot, een grote DANK u aan Vita Coco, die u begeleid mijn gekke idee! 🙂

Geef een reactie