De MEESLEPENDE FITNESS Event, Reebok en Les Mills

WOW! Ik ben nu verhuisd totaal – in de waarste zin van het woord. Afgelopen donderdag is het dan eindelijk zover: De duitse première van Reebok en Les Mills’ nieuw concept in Fitness: MEESLEPENDE FITNESS werd gehouden in Berlijn op de Alexanderplatz in het heerlijke zomerse weer. Ik werkte als een sport enthousiaste blogger te worden in het spel en mag de nieuwe fitness lessen, live testen!

The Project IMMERSIVE FITNESS

De MEESLEPENDE FITNESS wedstrijd werd georganiseerd geweldig en super spannend voor ons gasten! Dus nieuwe Trainingen met spannende presentaties en fantastische Interviews afgewisseld op deze dag, voordat we vertrokken in de avond met een heerlijk Diner in het MILJOEN van de sportdag. Vooral leuk vond ik ook, sommige bekend, lieve gezichten in Berlijn weer. Zo ontmoette ik Jenny von Fit is Plezier, Stefanie van fitness liefde en Din ijsblokjes in de Schoen, vertelde me over deze geweldige ervaring.

Mijn absolute Hoogtepunt van deze dag Proberen alles uit de nieuwe cursussen in de nieuwste Reebok / Les Mills collection. Met Het Project: MEESLEPENDE FITNESS hebben Reebok en Les Mills van de bestemming, is de toegangspoort tot een nieuwe Fitness-jarige leeftijd catch up met en te ontvoeren, de deelnemers gedurende de cursus in een digitale wereld op de grote schermen. Met MEESLEPENDE FITNESS, groepsfitness lessen niet meer zullen plaatsvinden, dus in de klas, maar in de bergen van nieuw-Zeeland, in de gletsjer regio ‘ s op de virtuele straten, of als de Hoofdpersoon in de bekende AMIGA of C64 computer games!

Voor ons, het begon eerst met het Draaiende loop van DE REIS. Ik heb nog nooit zat op een spinnewiel, want ik heb tot nu toe gespaard me, om mij in een kleine kamer op een wiel en geef vol gas, zonder echt door het lichaam. 😉 Dus daar was ik natuurlijk erg enthousiast over het feit of DE REIS kon inspireren, zelfs voor Fietsen. En inderdaad, ik was zo blij! Eigenlijk is deze “Reis”. U zit op uw spinnewiel in een volledig donkere kamer die je doet denken aan een bioscoop, en staarde gebiologeerd naar het scherm, op de voorkant van uw ogen plotseling een virtuele weg. Op de aanwijzingen van de trainer, je zet jezelf in beweging en hebben echt het gevoel. Niet alleen dat, maar DE REIS gaat verder. Je loopt in op te Staan in de pedalen, om te krijgen naar de volgende berg. Je geeft Afdaling vol gas geven om nog sneller te zijn en je echt in een rush van de snelheid. In de bochten je de neiging om de kant, en hebben het gevoel dat de ruimte zou ook de neiging om bij u te zijn…ik moet zeggen dat ik kwam op DE REIS – dus mijn eerste MEESLEPENDE FITNESS™ cursus eigenlijk zeer snel in de “Zone”. Een staat waarin ik was volledig in het ding, niet de links als rechts te hebben gekeken, maar ik alleen heb doorgebracht! DE REIS ging voor 35 minuten en ik werd achter, helemaal doorweekt. Ik had gedaan met de sport? Mijn spieren zei, “Ja”, maar ik had het gevoel in een film!

The Trip_2

 

The-Trip-Kristin

Na afloop van DE REIS, er waren – God zij dank – een break te Versterken en verder gaan en we gasten kregen te horen met heerlijk eten, veel over de twee merken. De Brand Director van Reebok Katja erfgoed verteld, bijvoorbeeld, wat is er met het nieuwe logo van Reebok, de managing Director van Les Mills Duitsland Trutz Friet gemeld Spannend over de nieuw-Zeelandse roots van het merk.

Pressekonferenz-Reebok-und-Les-Mills

Green-Smoothie-bei-ReebokReebok-OutfitDaarna werd gecombineerd met een cursus van body combat™ en GRIND™. Body combat™ wist ik al van de fitnessruimte, terwijl ik op de KORREL™ als u een Hoge Intensiteit Interval Training, uiteraard, ook geen onbekende. Hier was ik vooral blij om te zien wat de toegevoegde waarde zou eigenlijk bieden naar de kleedkamer. En het was gigantisch! Terwijl we vochten met body combat™ in verschillende Niveaus van een computer spel tegen ruimteschepen, kleine monsters en co., we waren in staat om ons met GRIND™ tijdens het Springen over obstakels, Ducking en ontwijken incl. Gewichten complete workout. Deze twee cursussen die ik voelde was de meest intense en ik was blij dat elke eenheid duurde slechts 15 minuten. In mijn ogen beide formaten – in het bijzonder, maar GRIT™ – niet voor beginners. Om scherp te stellen in de duisternis luide muziek en de gloeiende Schermen op de juiste uitvoering van diepe Squats, veeleisende Burpees en co., is het niet zo eenvoudig. Maar het is ook een heel plezier! 😉 Je krijgt hier een kleine Video-impressie: MEESLEPENDE FITNESS GRIT

BODYCOMBAT_Immersive

Na de tweede cursus, het merk Ambassadeur van Reebok Nikeata Thompson of Katja erfgoed als Brand Director voor onze vragen, beschikbaar waren. Ik nam plaats aan ervaring het is spannend om te zien hoe open beide talen met ons gasten. Dus Nikeata ons geopenbaard, bijvoorbeeld, uw grote zwak voor chocolade, of vertelde ons over haar droom van Flic Flac, de u oefeningen zorgvuldig en op een dag wil te beheersen. Super warme mensen!

Nikeata-Thompson-in-Berlin

Dan is de 3. Opleidingsonderdeel met BODYJAM™ en body balance™ op het programma. In BODYJAM™, ik voelde me als in een Disco en danste met mij in het bijzijn van de kleurrijke, glanzende Schermen van de ziel, van het lichaam. Normaal gesproken ben ik niet iemand voor de choreografie fitness klassen, maar BODYJAM™ was echt leuk! De tweede helft van de body balance™, echter, was mijn geheime favoriet! Yoga tegen de prachtige achtergrond van nieuw-Zeeland met die prachtige muziek begeleide me zachtjes door middel van de cursus….Vervolgens heb ik gesmolten! De perfecte afsluiting van de dag voor onze sportieve programma voor deze dag!

BODYJAM_Immersive

BODYBALANCE ImmersiveNu dat ik heb geprobeerd alle van de MEESLEPENDE FITNESS klassen, de vraag rijst natuurlijk, al denk ik dat deze nieuwe cursus-programma van Les Mills en Reebok een Partner om realistisch te zijn, en vaak zal bezoeken, als het gaat om de Studio ‘ s en had ik de kans om dat te doen. MEESLEPENDE FITNESS is werkelijk revolutionair, en ik vind de koppeling tussen Fitness en een bioscoop-achtige ervaring die absoluut uniek zijn, echter, de introductie in Duitsland van fitness studio ‘ s met de veiligheid is het niet zo gemakkelijk. Het vergt slechts een stuk van de technologie, de aankoop van de sportscholen eerste, en in een aparte ruimte zou moeten installeren. Ik ben dus zeer enthousiast om te zien of het zal zegevieren! Ik hoop van wel, want op de tweede vraag, kan ik het antwoord volmondig “Ja”. Het zou MEESLEPENDE FITNESS lessen in mijn Studio, ik zou bijwonen regelmatig. Zeker! Bij voorkeur met GRIND™ en body balance™, maar ook DE REIS die ik zou me van tijd tot tijd voor mijn Opleiding! 😉

Ik ben super blij dat ik kreeg om te proberen een van de Eerste in Duitsland, MEESLEPENDE FITHEID, en het zal zeggen nogmaals DANK aan alle lieve mensen die ik ontmoette in Berlijn! Het was een geweldig Evenement!

Geef een reactie