Een paar dagen geleden gaf me een heerlijke Risotto. Deze Keer iets “stevig” met pompoen en Gorgonzola. Een gezellige winter eten! Omdat de Risotto was erg lekker, schoot ik snel een foto en het recept voor je getypt.
Pompoen risotto met Gorgonzola stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept pompoen risotto met Gorgonzola stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
- 250 g Hokkaido pompoen
- 1 ui
- 2 EETLEPELS olijfolie*
- 150 gram Risotto rijst als een alternatief: bruine rijst
- 600 ml groentebouillon (of 300 ml groentebouillon 300 ml witte wijn)
- 80 g Gorgonzola kaas
- 2 Stengels Tijm
Porties: Ingrediënten
- 250 g Hokkaido pompoen
- 1 ui
- 2 EETLEPELS olijfolie*
- 150 gram Risotto rijst als een alternatief: bruine rijst
- 600 ml groentebouillon (of 300 ml groentebouillon 300 ml witte wijn)
- 80 g Gorgonzola kaas
- 2 Stengels Tijm
Porties:
Instructies
Ik bereid een “Quinotto”, een Risotto van Quinoa. Of een Hirsotto, een Risotto gemaakt van gierst. De rijst gierst, Quinoa of vervangen.
Veel plezier koken en een goede eetlust!