HIIT voldoet aan Yoga: De HIIT-Yoga-Workout

Vandaag, het is eindelijk hier. Er is een nieuwe Workout Video van mij! Velen van u hebben vroeg me al vaak als ik kan het niet maken van een nieuwe Fitness-Video ‘ s. Maar dit is altijd erg tijdrovend, kan ik u vertellen, want, helaas, ik heb geen filmploeg dat neemt voor mij het Snijden. 😉

Maar vandaag is de dag te komen, want ik wilde alleen maar om u te laten zien hoe mijn HIIT-Yoga-uiterlijk Trainingen en hebben een nieuwe Video op mijn YouTube-Kanaal voor je. Voordat we beginnen met de Training, ik zou graag een paar vragen te beantwoorden over deze nieuwe Workout-Formaat.

HIIT-Yoga-Workout

Waarom zou ik combineren HIIT en Yoga in een Training Formaat?

Normaal gesproken, in het geval van HIIT Trainingen, de typische Lichaamsgewicht Oefeningen in een interval, met korte pauzes van ongeveer 10 tot 15 seconden, waarbij het in de rede.

In dit type van Training Indeling is iets anders: De hoge frequentie van het Lichaamsgewicht Oefeningen zoals Burpees, Hoge Knieën, enz. van de HIIT gecombineerd met de rustige Yoga-Asana ‘ s in dezelfde intervallen. In de HIIT tijdstippen kunt u heerlijk werken, de spieren werken en, bijvoorbeeld, 45 seconden om zijn eigen grenzen. In de Yoga-intervallen van de puls komt weer tot rust, en op hetzelfde moment, voordat de HIIT-geladen lichaam worden gestrekt gebieden zachtjes.

Hoe werkt een Training van HIIT en Yoga in combinatie?

De Training, die ik u laten zien in de Video, heeft 8 verschillende Oefeningen, uitgevoerd elk 45 seconden. Dus een 6-minuten-passage. Afhankelijk van hoe lang en intensief je training is u wilt, kunt u het uitvoeren van een aantal rondes. Net als in de klassieke HIIT Trainingen.

De HIIT-Yoga-Workout van mij is gestructureerd als dit:

  • 45 Seconden: Bergbeklimmers
  • 45 seconden: down-uitziende hond (te houden)
  • 45 Seconden: Hoge Knieën
  • 45 seconden: Sprinter (na de helft van de tijd van been veranderen)
  • 45 Seconden: Fiets Abs
  • 45 seconden: Cobra (dynamisch) of up-uitziende hond (te houden)
  • 45 Seconden: Burpees
  • 45 seconden: flash (hold)

Van deze volgorde je het doet 1,2 of zelfs 3 keer. De tijdsintervallen geeft u het beste in uw Gymboss Interval Timer of de juiste App op uw Smartphone.

Wat een HIIT-Yoga-Workout?

Ik heb de opleiding nu voor een paar weken volgens dit Systeem, en het is, in mijn ogen, een perfecte combinatie van kracht-uithoudingsvermogen Training en actieve stretching in de lunchpauze. De HIIT-Yoga-training bracht mij tot hetzelfde trainingseffect als normaal HIIT Trainingen, zodat een significante toename in kracht-uithoudingsvermogen, spier-gebouw, alsmede het bevorderen van de nabrander effect (meer effectieve vet verwijderen). Op hetzelfde moment, ik was in staat om dit samen Trainen, maar meer variatie in mijn fitness training, evenals de storende effecten van pure HIIT Trainingen verminderen. Door het mengen van de HIIT Training met Yoga om de spieren worden gedefinieerd, maar lijken slanker dan met pure Lichaamsgewicht Oefeningen. Na deze Training beveel ik meer Yoga-Oefeningen uit te strekken van je spieren.

Nu, uit de Training Video! Veel plezier tijdens het Trainen! Ik kijk uit naar je Feedback!

Geef een reactie