Water, Maart. “Project: water week” met Gerolsteiner

RECLAME Zoals u weet, is “project: Gezond leven” voor een gezond, actief en bewust leven. Om een gezond dieet te drinken, genoeg. Ik denk dat mijn drinkgedrag is heel goed: ik drink over de dag minstens 2 liter mineraal water en koffie verspreid, zelden een Cappuccino of Latte Macchiato. Van tijd tot tijd, maar, natuurlijk, een rabarber cowboys, of in de avond, een glas wijn (of twee). Het drinken Uitdaging van Gerolsteiner roept nu om te drinken een week van mineraal water. Doe jezelf iets Goed en neem met mij de “project: water week” deel (die niet alleen past in het bijzonder perfect voor mij en de Blog)!

Gerolsteiner Projekt Wasserwoche Flaschen Gerolsteiner Projekt Wasserwoche

De taak van Een week lang van 8. tot de 14. Juni 2015 – alleen het drinken van gebotteld mineraalwater. Geen Frisdranken. Geen Sap. En ook geen koffie. 3,000 water is het weggeven van Gerolsteiner voorraden.

Echt alleen het water? Ok, een paar uitzonderingen daar zijn: fruit en kruidenthee zijn goed, evenals de (moer) melk, en Groene Smoothies, omdat ze worden beschouwd als voedsel en niet als een drankje.

Mijn Uitdaging Voor Cappuccino, Latte Macchiato, rabarber en wijn spritzer ik kan doen zonder kastje, geen enkel Probleem. Ik kijk dan ook uit naar de uitdaging, om te drinken heel bewust van nog meer water, en stocke, dus tot 2,5 liter per dag. Opgewonden dat ik alleen ben, net als de eerste Groene thee smaakt na een week van gebotteld water! Op fruit en kruidenthee, ik ben niet van plan te Ontwijken persoonlijk, waarschijnlijk voor, dat ik geven maar vooral in de zomer, vruchten en kruiden in mijn water.

Bent u klaar voor? Biedt u met mij de uitdaging aan en drankjes per week (maandag tot zondag) alleen mineraal water! Van de 8. Juni: breng op het water! Ik ben blij wanneer jullie samen zijn als een Uitdaging om meester, maar veel makkelijker dan alleen! Ik ga bij de actie hier en op mijn Social Media kanalen met de Hashtag #project water week.

Degenen die de Uitdaging aangaan, is de kans op het winnen van één van de 10 wekelijkse voorraden Gerolsteiner mineraalwater!

Hoe kan je winnen:

  • Tot zondag, 26.04.2015, 18.00 uur een reactie achter met een geldig E-Mail adres onder deze post.
  • Deelname staat open voor alle lezers van Duitsland.
  • De winnaars worden bekend gemaakt, zoals altijd, willekeurig onder alle deelnemers een lot trekken en hier.
  • Ik zal contact opnemen met de winnaars en vragen voor de scheepvaart adres. De watervoorzieningen zijn die rechtstreeks uit Gerolsteiner, ik ben het doorsturen van de adressen dienovereenkomstig.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

Goed Geluk!

[BEWERKEN] De wedstrijd is afgelopen. Ik getrokken heb, zoals altijd, met random.org en Jo, Svenja, Jessica, Katharina, Steffi, Lisa, Jenny, Soniko116, Julia, en opnieuw, Steffi gewonnen. De winnaars werden reeds gemeld via e-Mail.

Van harte gefeliciteerd!

Deze post is in samenwerking met Gerolsteiner.

Geef een reactie