Mijn review van het project: water week

RECLAME Wow – tijd gaat zo snel! Project: water week is nu weer gesloten voor vijf dagen en nog steeds drink ik, nog steeds bijna uitsluitend gebotteld water. Ook het water week is voorbij voor mij om te vliegen! Ik dacht in eerste instantie dat ik zou missen mijn Groene thee – maar niets is er! Om te drinken een week van niets, maar mineraalwater, kwam naar me verrassend eenvoudig.

Gerolsteiner Projekt Wasserwoche 4

Om te drinken, ik heb mijn mineraal water tijdens water week (en daarna natuurlijk) vaak gebruikt als een vrucht en water met aardbeien, limoenen of citroenen krijgt een beetje de smaak, maar ook met de plakjes gember en verse rozemarijn Vaak, echter, zelfs van een “zuivere”, zonder enige toevoeging.

“Moeilijke” situaties waarin de verleiding om te kiezen voor andere drankjes, was geweldig, voor mij was er alleen weg. In het Café of het Restaurant, ik heb het bijvoorbeeld om de zeldzame mineraal water, en als, dan meestal in aanvulling op een andere drank, zoals een Cappuccino. En er is ook een glas witte wijn spritzer of een rabarber spritzer. Maar zelfs in deze situaties – het was tijdens de water week voor de tweede Keer – ik sta stevig en ik heb plichtsgetrouw dronken mijn 2,5 tot 3,0 liter per dag. Al met al, weer een beetje minder dan tijdens mijn vakantie, wat was de niet-zo-warme weer in Hamburg. Ik ben gaan drinken, maar altijd veel van het mineraal water, was de “conversie” voor mij, gelukkig, niet te groot.

Koffie, ik drink niet elke dag, dus ik kon niks missen hier. En omdat ik dronk tijdens mijn vakantie (waar ik net voor het water is begonnen met een week terug kwam) geen Groene thee, heb ik niet gemist dit te veel. Van tijd tot tijd, maar de gedachte aan het heerlijke ijskoffie van de vakantie terug waar het is belangrijk voor mij, niet de drank zelf, maar wel de sfeer. Bar aan het strand en de zee zijn aangenamer dan te zitten in een afgesloten ruimte op het Bureau.

Maar het is heel makkelijk voor mij om te drinken voor een week, alleen mineraalwater, ik ben een beetje trots op me, vooral omdat ik dacht dat ik zou vallen dit project harder. Als u heeft deelgenomen aan deed, hoe is project: water week te lopen met je?

Deze post is in samenwerking met Gerolsteiner.

Geef een reactie