Project: Water Week 2016 – Mijn Conclusie

RECLAME In de afgelopen week vond plaats van 30. Mei-05. Juni 2016, dit jaar is water week van Gerolsteiner plaats. Vorige week meldde ik dat, hoewel het ogenschijnlijk is om te drinken, mineraalwater, maar ook gezond eten, sporten en ontspanning in deze week. Ik heb nu mijn “Balans” zo veel mogelijk ik eet gezond, doe aan sport, en een vliegtuig bewust tijd maken voor mijn herstel. Ook drink ik veel water, thee en koffie (specialiteit), daarnaast is (Groene) Smoothies. Hoe ging het voor mij in de afgelopen week, met het project: water week? Zeer goed!

Gerolsteiner Projekt Wasserwoche Fazit2016

Had ik al gemeld dat ik mijn consumptie van koffie in de weken voorafgaand aan het water week afsluiten. Ik ben van plan om veel te drinken van mineraalwater werd de conversie van dit jaar is niet zo groot. In de laatste paar maanden heb ik niet drinken zoveel thee als in het afgelopen jaar.

Mijn drinkgedrag werd dit jaar tijdens de water week anders dan vorig jaar. Terwijl ik aan het drinken was veel van vorig jaar, “Doordrenkt met Water of met fruit water, dronk ik deze Keer, voor de verandering, alleen citroenwater. Anders, het was gewoon sprankelend water, dat was ik niet van deze Tijd, saai.

Een slip-up er door de wijze, in de Vorm van koffie: In een Vergadering met Franzi wij zijn het drinken van een Kopje koffie en ik vergat het water week met al de vreugde van het weerzien glad. Maar dat was zo slecht nog niet – dan is het alleen maar ging als gepland. Weg van huis was er veel flessen water:

 

Ook tijdens het avond programma @gerolsteiner_de is vertegenwoordigd 😜 #project water week

Van Hannah Frey (@projekt_gesund_leben) postte een foto op 4. Jun 2016 11:10 PM

Op dit punt, ik zou willen noemen, overigens, dat mijn familie heeft deelgenomen aan het project: water week. Ik ben bijzonder trots op mijn moeder, die kunnen drinken denk omdat ik echt elke dag koffie. Ik kan me niet voorstellen dat je zonder uw koffie, en was eerlijk gezegd verbaasd toen je me vertelde dat je weer meedoen! In tegenstelling tot mij, dat ze niet een “koffie-slip-up” en vond het water week als zeer positief, wat mij erg bevalt! 🙂

Echter, ze moest vechten – net als ik – aan het begin van de water week met hoofdpijn. We werden echter snel eens dat dit afkomstig moet zijn van de verandering in het weer en niet van ons waterverbruik, of door het Weglaten van de koffie. Begin vorige week, het weer in Hamburg was erg vochtig, en gedeeltelijk echt ongemakkelijk.

Hebt u deelgenomen aan het water week? Indien Ja: Hoe ging het project van dit jaar?

Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met Gerolsteiner.

Geef een reactie