HIIT Yoga Workout – #6 – De combinatie van HIIT en Yoga is terug!

Wooohoooo…dit is het! De Comeback van mijn HIIT Yoga Workouts is er vandaag de dag! Al zo lang, ik wil een nieuwe Video ‘ s voor u en mij, maar nu in de fit februari het past gewoon perfect! Ik ben weer gezond en gaat zweten met u!

Als je niet weet wat mijn Training is een Mix van HIIT en Yoga, en dan verbaasd zijn. De nieuwe Training zal je motiveren om alles geven, net als de mooie Lucia geïnspireerd…de HIIT Yoga Workout #6 is de Training van Lucia! 🙂

HIIT-und-Yoga

Mijn HIIT Yoga Trainingen zijn gestructureerd volgens de interval training-principe en het combineren van dynamische poses en krachtige elementen, Cardio-Oefeningen en statisch, in een rustige Yoga. Een mooie Mix, nadat ik de trein het meest van allemaal. De huidige combinatie van HIIT en Yoga bestaat uit 7 verschillende Oefeningen voor 50 seconden door voeden, en dan heb je 10 seconden de tijd om diep adem te halen, voordat u verder gaat naar de volgende Oefening. De Training bestaat uit 3 rondes van deze reeks, maar ik kan ook graag minder of meer.

Dus de HIIT Yoga Workout #6 ziet er zo uit:

  • Een schaar
  • De breedte van de preventieve gecombineerd met de wind molen
  • De Flow van de beneden-uitziende hond en de Raad
  • Hoge Knieën
  • Zijde Raad van bestuur (in de wachtstand)
  • Russische Twist met gewicht (dumbbell 3 kg)
  • Drijvende Sprinkhaan

En nu: ready, set, GO! Ik zou graag zien dat je zweet! 🙂 En zeg mij wat is je favoriete oefening, evenals uw “haat oefening” in deze huidige Training…?! Met onze favoriete Oefeningen die we een goed gevoel, je doet goed is voor ons…met onze haat, zullen we de oefeningen beter, gaan we uit onze comfort zone!

Veel plezier met HIIT en YOGA!!!!

Geef een reactie