Wilde kruiden in een Groene Smoothie

Ik moet toegeven: ook Al ben ik opgegroeid in het land, paardenbloem, brandnetel, Daisy en co. voor mij, onkruid, of bloem. Ik zou er nooit zijn gekomen met het idee om te eten, de kruiden die in het wild groeide in de tuin van mijn ouders. Vandaag leef ik meer in het land, maar in de stad en betalen een hoop geld voor wilde planten en kruiden, die ik bedoelde eerder als een onkruid in de tuin van mijn ouders opgegroeid. Of nog steeds groeien. Eigenlijk een soort van… een gek. Als mijn man zei in het weekend, zo mooi, toen ik kwam met een plukje van wilde kruiden (voor 2,20 Euro, door de manier) naar het huis: “het lijkt alsof iemand had afgesneden van het onkruid op de rand!” Hij was moedig en aten hem supervisor wilde kruiden salade – ik was echter niet zo ‘ n dappere en niet vond mijn wilde kruiden salade ondanks dure olijfolie is bijzonder smakelijk. Zijn spreuk met het “onkruid uit de rand” gaf me de Rest en ik heb niet meer bijt. Gelukkig had ik dronken een deel van mijn wild kruid, omdat in de Groene Smoothie heb je proefde echt goed voor mij.

Wildkräuter Grüner Smoothie 1 

%image_alt% Wilde kruiden Smoothie stemmen: 4 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept wilde kruiden Smoothie stemmen: 4 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 1 3Minuten 2minutes porties voorbereiding 1 3Minuten kooktijd 2minutes

 • Menu Groene Smoothie
 • Veganistische keuken

Ingrediënten

 • 50 g wilde kruiden
 • 1 banaan
 • 1/2 bol
 • 250 ml melk alternatief

Porties: Ingrediënten

 • 50 g wilde kruiden
 • 1 banaan
 • 1/2 bol
 • 250 ml melk alternatief

Porties:

 • Menu Groene Smoothie
 • Veganistische keuken

Instructies

 • De wilde kruiden wassen, schil de banaan en snijd deze in kleine stukjes. De lamp verwijder de zaadjes en snijd in kleine stukjes.
 • Alle ingrediënten in een krachtige blender.
 • x

  Wildkräuter Grüner Smoothie

  Ik heb een groot verlangen me meer en meer wilde kruiden ranzutasten en nieuwe (Smoothie) recepten uit te proberen. Een wild kruid lopen, ga ik met de heel – even kijken of ik kan komen in deze lente / zomer. In ieder geval, ik ben van plan om meer te leren over de wilde kruiden. Tot de wilde kruiden lopen, lees ik mijn weg door deze boeken, die zich al langer in mijn boekenkast:

  Wildkräuter Grüner Smoothie 2“Eenvoudige Detox”* “Groene Smoothies” en “Groene ” Detox”*

  Welke ervaringen heb je gemaakt met wilde kruiden? Welke combinaties smaak in een Groene Smoothie? Laat me een reactie 🙂

  Geef een reactie