Recept: gebakken aardappelen met Swiss chard-kaas dome en tomaat salade

Nadat ik heb gekeken naar een paar weken geleden voor mijn Interview op lecker.de ik ben nog steeds een beetje aan de kant en ik ontdekte dit recept. Voor mij was het meteen duidelijk: u hebt om te koken! Gedacht en gedaan. Kort daarna vroeg ik jullie op Instagram als je wilt aardappelen is het recept voor de oven met Swiss chard-kaas-deksel met de tomatensalade, en het antwoord was duidelijk: Ja! En hier is het nu! Ik veranderde het recept alleen een beetje aangepast aan mijn behoeften.

Ofenkartoffeln_mit_Mangold_Käse_Haube

%image_alt% Gebakken aardappelen met Swiss chard-kaas dome en tomaat salade stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept gebakken aardappelen met Swiss chard-kaas dome en tomaat salade stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 15 minuten 30 minuten porties voorbereiding 2 15 minuten, bereidingstijd 30 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Ingrediënten

  • 1 Vaste Plant Snijbiet
  • 4 aardappelen
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 350 g cherry tomaten
  • 60 g kaas
  • Basilicum
  • Olijfolie*
  • Zout*
  • Peper
  • Nootmuskaat

Porties: Ingrediënten

  • 1 Vaste Plant Snijbiet
  • 4 aardappelen
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 350 g cherry tomaten
  • 60 g kaas
  • Basilicum
  • Olijfolie*
  • Zout*
  • Peper
  • Nootmuskaat

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Instructies

  • Was de aardappelen en snijd in de lengte. 3 EETLEPELS olijfolie, zout en peper in een kom en de Aardappelen aan de beurt. Een Vorm met bakpapier, en de aardappel helften te verdelen. In de oven op 200°C voor ongeveer 30 minuten op convectie bakken, en en toe te passen.
  • Ondertussen schil de uien en de knoflook fijn snijd, hak de Basilicum. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Voor de Dressing2 EETLEPELS olijfolie, zout en peper mengen. De helft van de uien en de knoflook, de tomaten, knoflook en Basilicum. De salade met Basilicum en garneer.
  • Snijbiet wassen en in reepjes gesneden. In kokend water voor ongeveer 5 minuten. koken en daarna af te spoelen met koud water. 1 EETLEPEL olijfolie in een koekenpan, voeg de resterende knoflook en de ui bakken. Zwitserse snijbiet en over 2 minuten en draai ze tot ze gaar zijn. Met nootmuskaat, peper en zout naar smaak.
  • De aardappelen uit de oven, snijbiet en kaas over de aardappel helften te verdelen, en nog 5 minuten bakken. Vervolgens met Basilicum en serveer.
  • Mangold

    Ik heb Mangold ontdekte pas dit jaar voor mij, voorafgaande aan dat, hij was helemaal niet aanwezig. Swiss chard de spinazie en soortgelijke bladgroente, die in dit land is traag zijn Comeback. Eerder Mangold in Duitsland was erg populair, maar werd vervangen door spinazie. Mangold is van juli tot augustus van het seizoen, maar is niet geteeld in Duitsland heel vaak, en komt dus vaak uit het Middellandse zeegebied. Daarom is hij in de super markt soms tijdens de maand van juni tot oktober. Zwitserse snijbiet wordt als spinazie te bereiden en is erg veelzijdig. Het kan koken, blancheren, stomen, bakken, enz., in de Smaak, de Zwitserse snijbiet is een beetje meer intens dan die van spinazie. Laten we eens kijken, misschien geef ik hem binnen afzienbare tijd in mijn Groene Smoothie! 🙂 Gezonde Zwitserse snijbiet is natuurlijk, naast de vele vitaminen (vooral Vitamine K), bevat, snijbiet, ijzer, kalium, Jodium, proteïne en natrium. Tegelijkertijd Zwitserse snijbiet bevat ook oxaalzuur, dat is de reden waarom mensen zouden moeten eten met een nierziekte geen snijbiet. Voor gezonde mensen, maar het is volkomen onschadelijk.

    Als je snijbiet heb het nog niet geprobeerd, ik raad je alleen koken met hem eens. Ik heb al geprobeerd een aantal van de recepten en ik zal ook experimenteer met de bladgroenten.

    Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie