Vinyasa Power Yoga Training Deel 3

Al twee weken geleden, mijn 3 is. Trainingsweekend van Vinyasa Power Yoga opleiding van de EENHEID van Yoga ligt nu achter me. De tijd gaat zo snel (ik denk dat ik vermeld dit elders al…;-) ). Het lijkt mij, zoals ik het hebben ondertekend, net voor de opleiding, en nu heb ik ingevuld 1/4 van de opleiding al!

Yoga SutraDe opleiding weekend begon voor mij een beetje stressvol, ik zei Ja al, in de voorlaatste bijdrage aan mijn vakantie in het sport hotel op het eiland Fuerteventura. Sinds onze terugkeer de vlucht was vertraagd, moest ik direct vanaf het vliegveld (met een korte stop in huis te halen mijn Verpakt yoga tas) – EENHEID van Yoga te Eppendorf. Eenmaal daar viel op de korte termijn Stress, maar daarna direct terug naar mij – geen wonder, in het prachtige pand! Nauwelijks aangekomen, het was al aan de gang: het thema van de 3. Training week-end was de “Yoga Sutra”. “Sutra” betekent “draad” en de Yoga Sutra ‘ * is een soort van een “gids voor Yoga”. De Yoga Sutra ‘ werd geschreven door de Indiase geleerde Patanjali, over wiens leven is niets bekend – het is niet eens precies wanneer hij leefde. Aangenomen wordt dat de werken in 4. of 5. Eeuw na Christus werd geboren. Echter, het heeft niet verloren zijn relevantie voor vandaag en dus hadden we een diepe filosofie weekend. Het is een erg leuk, altijd meer in de zeer grote onderwerp van “Yoga”, dus ook dit weekend!

Naast de theoretische delen, we hebben geoefend, we zijn natuurlijk meer in de praktijk. Holger, die met zijn vrouw Romana, de eigenaar van de EENHEID van Yoga, leidde ons door het weekend en heeft ons getoond dat zelfs schijnbaar eenvoudige Asana ‘ s zoals de warrior kan heel vermoeiend! 😉 Dus ik had op zondag erg leuk spierpijn in de rug. Wat ik heb gemerkt, maar positief: mijn rug was zo traag op de lange Zit op de meditatie kussen en de pijn in de rug is niet komen zo snel. Als u alleen zitten op stoelen, en dan zijn alle van een plotselinge voor de uren op een meditatie kussen, dat is best lastig!

Al met al was het een interessant weekend, waarin we moesten verdiepen in de Vorm van een boek verslag over de Yoga-Sutra* home. Ik heb gedaan deze week, en nu is het slechts eenmaal, tijdens de zomervakantie, werk – want, toegegeven, ik miste in de laatste paar weken, helaas is de tijd. Naast de theorie, natuurlijk, de Gids zal worden geoefend en de praktijk moet het niet worden ook kort. Ook ik nöchte de November-uitgave van voor te bereiden, ik ben op zoek naar: anatomie! Anatomie ik heb geleerd in mijn opleiding en tijdens de studie in detail, maar ik ben blij, nogmaals, een nieuw perspectief, en beschouwen het probleem van een yoga-teacher ‘ s point of view. In het Online gedeelte van de UNIT training zijn voor de deelnemers van de training Video ‘ s waar alles wordt uitgelegd. Daarnaast hebben we al een script, zodat we in staat zullen zijn om te werken. Daarnaast krijg ik mijn Yoga-anatomie boeken door Ray Lang, die we ook nodig hebben voor de opleiding. In September gaat het op, maar zodra het onderwerp energie-onderwijs.

Ik wens u een goede Start van het weekend! 🙂

Geef een reactie