Vinyasa Power Yoga-opleiding deel 6: Pranayama en Meditatie

Op de voorlaatste weekend was het weer: van de 6. Een deel van mijn opleiding tot yoga docent stand – dit betekent dat de helft van mijn 200 h lerarenopleiding is al voorbij! Gewoon de tijd raster. Maar zelfs al had ik werkte in de weekenden en behoorlijk gebroken, ik was op zoek naar het weekend. Omdat op het Plan, Pranayama en Meditatie. Dus kwam ik met het idee dat we “gewoon een beetje te ademen en te mediteren” de EENHEID van Yoga in Eppendorf. Verre van dat – natuurlijk hadden we het zweet goed op! 🙂

entspannung2

We begonnen zaterdag met 2,5 uur van intense Asana praktijk en leerde ook diverse ademhalings-en meditatie technieken. Na de lunchpauze gingen we met een van Holger begeleide praktijk, en vervolgens brachten we in groepen naar de zonnegroet B zelf. Theorie en praktijk worden afgewisseld, zoals altijd. Op zondag zijn we weer begonnen met 1,5 uur Pranayama en Asana ‘ s, dan ging het over de theorie en talen in de middag, weer op verschillende vormen van Meditatie en voerde dit dan. Het was dus na de lunch, bijvoorbeeld, een wandelende meditatie – we moeten het zag er goed uit toen we in onze groep in stilte door Eppendorf 😉 Sommige meditaties en ademhalingsoefeningen van de week-einde wist ik al, andere waren nieuw voor mij. Als u geïnteresseerd bent in het onderwerp, ik wil weer schrijven in meer detail over.

Al met al, het weekend was met Holger weer, voor mij, heel leerzaam en interessant. Nu heb ik een catch-up van dit jaar, een training, een dag miste ik dat, en dan gaat het tot het einde van januari. Tot die tijd is er natuurlijk ook bij u thuis en in onze oefening groep genoeg voor de training te worden gedaan! 🙂

Geef een reactie