Schoon het Eten van VOEDSEL DAGBOEK #1 – 4 dagen

Ik weet niet over u, maar ik kijk op Youtube, heel graag “Voedsel agenda ‘s”. Op Instagram laat ik vaak mijn eten, maar ik heb geen foto alles wat ik eet. Op mijn vraag of u geïnteresseerd bent in een eetdagboek, antwoordde heel veel met “Ja”. Dat is de reden waarom ik gefotografeerd voor vier dagen, elke kruimel, ik at, voor u, om u te laten zien hoe Schoon het Eten van gerechten die ik heb gegeten. Misschien de een of andere Inspiratie voor je. De dagen dat ik gedocumenteerd, maar waren niet opeenvolgende, ik kreeg geen tijd helaas.

Food_Diary_Tag4_1Krijg een vloed van beelden! 😀

Dag 1:

Food_Diary_Tag1_1

Voor het Ontbijt was er het Ontbijt pap van Alnatura met granaatappel zaden en druiven.

Food_Diary_Tag1_3

Een banaan en een Zoete Grapefruit (waar ik van hou!) als een Snack.

Food_Diary_Tag1_2

Lunch onderweg: mijn bulgur salade.

Food_Diary_Tag1_6

Snack: 1x Vanille Bessen Raw-Bite

Food_Diary_Tag1_5

Food_Diary_Tag1_4

Voor het diner was er de pompoen-kokos-zoete-aardappel soep en een beetje brood en kaas, ook Halloumi en een glas wijn (niet schoon).

Dag 2:

Food_Diary_Tag2_1

Voor het Ontbijt was er op 2. gedocumenteerd dag pompoen brood met kaas, plakjes komkommer en Tuinkers, natuurlijk Groene thee.

Food_Diary_Tag2_2

Als een Snack, er werd gedroogd fruit (ananas, Veenbessen, moerbeien, abrikozen) en amandelen.

Food_Diary_Tag2_5

Omdat het moest snel gaan, er was alleen ’s avonds brood”. Twee-tomaat volkoren brood + kaas en augurken, en sommige van deze Schatten:

Food_Diary_Tag2_4

Fig mosterd, een absolute favoriet van mij in de herfst.

Food_Diary_Tag2_6

Dag 3:

Food_Diary_Tag3_1

Het was terug naar de Ontbijt pap van Alnatura, dit Keer met Appel, gedroogde abrikozen, een persimmon, en hazelnoot-kernels.

Food_Diary_Tag3_2

Als een Snack, een banaan en een Appel, Groene Jasmijn thee (de drank, ik heb op het moment heel gelukkig). Ik heb eten laat Ontbijt en een vroeg diner, dus er was geen echte lunch.

Food_Diary_Tag3_3

In de avond waren er dan volkoren linguine met huisgemaakte tomaten-Mozzarella-Saus, met wat Basilicum Tofu van Taifun (mijn favoriet, omdat zelfs de Heer is helemaal gek van). Daarnaast was er een gemengde wilde salade met olijfolie (alle van Alnatura).

Food_Diary_Tag3_4

Op de Bank was het kaneelbroodjes, niet schoon, maar lekker (helaas! en niet schoon):

Food_Diary_Tag3_5

Dag 4:

Food_Diary_Tag4_1

Voor het Ontbijt zijn er 4. gedocumenteerd dag banana porridge (normaal Pap en een geprakte banaan in het beslag) met granaatappel en Mandarijn-oranje (ben vergeten om een foto te nemen, dit is een banaan pap van de zomer, wanneer berry-de tijd was).

Food_Diary_Tag4_2

Als een Snack, een passie fruit en een Appel.

Food_Diary_Tag4_3

Voor de lunch waren er restjes van de dag voordien: een aardappel-topinamboer soep met paddestoelen.

Food_Diary_Tag5_4

Als een Snack, een kokosnoot bar van Rapunzel.

Food_Diary_Tag5_5

En voor het diner, geroosterde aardappelen met rode uien, champignons en sla.

Bent u geïnteresseerd in deze Eten Dagboeken? Het opnieuw doen of laten? Ik ben benieuwd naar uw Feedback in de comments! 🙂

Geef een reactie