Doeltreffende tips om te voorkomen dat maagzuur: voedsel voor de Ziel anders

Ik ben één van de mensen van wie het diner is erg belangrijk. Het is voor mij niet zomaar een maaltijd, maar een Ritueel: een mooi einde van de dag, een kleine get-together, of met mijn vriend of met goede vrienden. Vooral na een stressvolle dag, een goed diner bevordert mijn welzijn en maakt me ‘kom naar beneden”! Voedsel voor de ziel van de mens heeft.

In de laatste paar weken het gebeurde, maar dat had ik een late en vaak aten meer dan ik deed. Het was zo heerlijk! En het was zo mooi! Maar daarna was het niet leuk. Ik was na een lange, late diner is altijd met een gevoel van volheid en maag in bed en kon niet in slaap vallen. “Een volle buik niet graag studeren…..maar een volle buik slaapt.”

Met het fenomeen van brandend maagzuur te bestrijden volgens studies, meer en meer mensen, zonder dat ze ernstig ziek zijn. De oorzaken voor deze maag liggen op de Hand en zijn vaak met elkaar verweven: te laat om te eten, te grote porties, te moeilijk te verteren voedsel, stressvolle levensstijl, gebrek aan tijd voor eten en nog wat meer. Vooral in de avond en in de nacht zijn we rond de pest ons.

Maar we moeten duidelijk zijn: in het einde, de maag van ons zelf veroorzaakt, als er geen medische oorzaken. We zijn vaak vergeten hoe om te luisteren naar ons lichaam en om hem de juiste voeding in de juiste hoeveelheden en op het juiste moment, dus het is goed voor hem. Daarnaast is ons autonome zenuwstelsel regelt van zuur-waarschijnlijk een groot deel van de productie van onze maag. Stress en mentale stress verhogen de productie, want we hebben “veel te verteren” van een stressvolle dag, en het bevorderen van brandend maagzuur.

Wat kunnen we doen tegen brandend maagzuur?

Een zeer belangrijk punt dat werkt voor mij ook prachtige, kleine maaltijden. Ook in de avond. Schoon Eten is verdeeld met de voorgestelde 5-6 kleine maaltijden gedurende de dag, zodat het precies de juiste aanpak.

We moeten ervoor zorgen, echter, dat de laatste maaltijd van de dag niet zal worden gehouden te laat. Mijn dokter zei me op de tijd die ik had om nog meer te doen om dat ik heb om te eten na 18 uur niets meer. Maar dit is vaak niet echt haalbaar voor mensen zoals mij. Echter, als het is om gegeten te worden later in de avond, dan moet het alleen lichte maaltijden. Hier werd aangekondigd om uit te Proberen voor mij een beetje. Ik dacht eerder, namelijk, dat de salade en fruit in de avond zijn zeer moeilijk te verteren is, maar ik ben zo heerlijk duidelijk en eten in de avond, als iets wat een klein Vers. Maar ik probeer om te koken vaker, een beetje groenten met Tofu, zoete aardappel, enz., of me erop voor te bereiden op een groentesoep. Verse ingrediënten zoals fruit en groenten hebben het voordeel dat ze worden verteerd door de maag snel, dus dat ons spijsverteringsstelsel niet te maken hebben met zelfs in de nacht. Daarnaast heb ik te verzaken aan de mogelijkheid om in de avond op een veel koolhydraten en dierlijk voedsel, zoals deze zijn om me nogal hard in de maag.

Rosenkohl Rezept

Echter, kleine maaltijden, alles is voorbereid om te voorkomen dat maagzuur. Voor ons is het net zo belangrijk om de juiste houding te eten en om onze maaltijden bewust zijn van ons. Snel naar TV te kijken, sloeg neer op ons niet van ons eten, maar niet goed! Het heet niet voor niets “avondmaal”. Ons voedsel heeft verdiend tijdens het eten onze volle aandacht! We moeten daarom het ons ook ‘ s avonds, ten minste eenmaal in 15 minuten tijd, onze laatste maaltijd van de dag zorgvuldig voor te bereiden en je bewust worden van genieten….elke hap individueel…Best gedaan met de ogen gesloten! Dit is niet een leuk idee? Check it out!

Ik heb nu weer begonnen, op te roepen me elke nacht – zelfs na een lange dag van het werk – een mooie kleine schotel, met de spullen die het doen om mij en mijn lichaam goed en het vieren van de avond met deze liefdevol Dienen. Meer voedsel voor mijn ziel. 🙂

Heel Veel Liefs

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie