De Women ‘ s Run 2014 in Hamburg

Afgelopen weekend bezocht ik samen met mijn zus op de Women ‘ s Run in Hamburg. Om haar heen! Eigenlijk had ik geen zin, want ik kwam precies twee uur voor de start, gefilmd vanuit Berlijn terug naar Hamburg. Zelfs al was ik gebroken en mijn Motivatie is niet erg hoog, het was op het einde, maar leuk om het doorlopen van Hamburg city Park samen met mijn zus!

Womens_Run_Hamburg_2014 (11)

Maar van de voorkant: de eerste Keer dat ik deelgenomen aan twee jaar geleden, tijdens de Women ‘ s Run in Keulen, Duitsland. Op dat moment is de race werd gehouden in augustus en het was super warm! De route was mooi aan de rivier de Rijn en de Kathedraal aan de overkant van de Hohenzollern brug, maar de hitte heeft ons in staat gesteld om een loper op het moment, heel mooi. Hoogtepunt van de run was die ik ontmoette er met sommige van de andere bloggers. In 2012 heb ik al begonnen met maanden van tevoren, om te trainen voor deze uitgevoerd als een doel dat ik mezelf had gesteld de 8 km route, maar omdat het was veel te warm, had ik liep terug naar me en ben de 5km bereik. Dit jaar was het echter anders: ik was in de laatste maanden nauwelijks naar huis, en ik heb veel werk gedaan – opleiding geleden. Dus ik heb me aangemeld vanaf het begin alleen voor de 5 km route.

Dacht echt dat ik ging over hoe ik wilde om het te maken naar de finish, zonder Training. Ik ben echter nogal wat stress-vrij en mijn Motto was “gemakkelijk te richten, ongeacht in welke periode van tijd”. Niet voor de tijd die ik zou gegaan zijn ook 😉 met dank aan de Stress van de laatste weken, ik voelde me niet goed en zou liever een DUTJE dan 5km bereik in de Women ‘ s run s Uitvoeren. Mijn zus zou zijn geweest, zou ik hebben dat ook gedaan. Maar sinds ze was zo blij en kwam naar mij, je liet me geen keuze, natuurlijk. Samen met mijn vriend, die beheerst de award voor zijn taken als een zak vervoerder en de fotograaf, hebben we onze weg naar het Park.

Womens_Run_Hamburg_2014 (9)In de “Vrouwen van het Dorp aangekomen, bleef in veel tijd, dus konden we alleen maar onze documenten, en het roze Shirt. Nou, voor een korte foto-moment was nog, maar dan moesten we lopen naar de Start. Want, helaas, de “vrouw in het Dorp was niet aangegeven” zeer goed, dus wij moesten altijd door vragen te stellen, bijvoorbeeld. van het probleem van de start-documentatie, de output van de T-Shirts te komen, wat ik was niet zo optimaal.

Womens_Run_Hamburg_2014 (3)Samen met de andere lopers maakten we onze weg naar de Start. Beetje jammer vond ik, dat bij de Start geen roze ballonnen stegen hoog, net als twee jaar geleden in Keulen, Duitsland, keek naar de tijd, erg leuk! Maakt niet uit, de stemming was nog steeds erg goed!

Womens_Run_Hamburg_2014 (4)

15 UUR, toen ging het uit en de eerste Kilometer ging, maar dat was waarschijnlijk te wijten aan mijn Grondwet. Ik had tijdens de gehele looptijd van een hoofdpijn, dus we vertrokken op 3 km van een paar meter. De laatste twee kilometers gingen goed en de laatste 200m voor de finish hebben we liepen dan weer – als een grote zus, ik laat mijn zuster de eerste zijn, je zou kunnen inhalen, maar dan aan het einde, dus liepen we samen naar doel via 🙂 Wat een gek gevoel, zelfs als het “slechts” 5 km! En het mooiste van alles was dat we er in geslaagd de route in weerwil van de gezondheid beperkingen, gebrek aan Opleiding en op een kort eindje wandelen pauze samen in 37 minuten, dit had ik verwacht op zijn minst 40 minuten.

Womens_Run_Hamburg_2014 (8)In de plaats van bestemming aangekomen met water, fruit en soja Dranken en liep toen een beetje door de grond van het geslacht, waar er echt grote deals die we willen gebruiken voor de volgende Keer. Omdat mijn zus vertelde me al dat ze wil volgend jaar weer.

Womens_Run_Hamburg_2014 (12)Bedankt voor de mooie middag! 🙂 Womens_Run_Hamburg_2014 (1)

Geef een reactie