Guest post: boek aanbeveling “op de dag van vandaag vegan – schakelaar werkt!”

De derde gast post, terwijl ik laat het mij in Hawaii, goed om te gaan – komt de liefde die een vrouw Momo, die schrijft op haar Blog, Eenvoudig – Veganistisch – leven-eenvoudig op uw veganistisch leven. Niet om te leven 100% vegan ik ben (nog steeds), maar ik richt mijn aandacht op dierlijke producten en proberen te verminderen en meer en meer. Misschien met het grote boek aanbevolen door Mevrouw Momo, bracht ze het vandaag voor ons in haar gast post! Bij de laatste op de foto, ik werd weggeblazen! 😉

—————–

Beste lezers en lezers van Eten Trein Liefde,

het is een plezier voor mij te verwelkomen vandaag een post op deze mooie Blog post om de liefde van Kristin tijdens uw vakantie Hawaï.:) Op deze manier worden alle groeten dan, geniet van de tijd met volle teugen! 🙂

Voordat ik val met de deur in huis, een paar woorden van inleiding voor mij en mijn Blog Easy – Veganistisch – leven. Ik schrijf er onder de Nick vrouw Momo voor meer dan een jaar over onderwerpen zoals plantaardige voeding, spiritualiteit (vooral Yoga), en mijn ervaringen in orde maken u het leven gemakkelijk, bewust, en harmonieus, zelfs als het is soms heel kleurrijk.(Je weet niet hoe het eruit zou zien zonder mijn inspanningen voor het creëren van meer Einfachtheit!*g) u kunt mij vinden ook een aantal zelf-testen uit in de categorie DIY (van huishoudelijke schoonmaakmiddelen en cosmetica), product reviews en nog veel meer. Kristin en ik heb, in termen van het bereik van onze onderwerpen, soms samen en dus was ik zeer dankbaar en blij dat ze heeft overbrugd een paar weken geleden, mijn vakantie met een artikel op de lokale Superfoods! De eer is Vice versa voor mij, en het was vrij snel duidelijk wat ik wilde schrijven:

Ook, een paar weken geleden kreeg ik het verzoek van Claudi van Claudi gaat veganistisch: Als co-auteur van het pas verschenen boek, “vegan – schakelaar werkt,” wilde ze weten of ik klaar was om dit te beoordelen. Het idee sprak me heel goed, vooral omdat ik, sinds mijn eigen overgang naar een plant op basis van het leven, zoiets als een handleiding voor dit, had om te schrijven, en de complexiteit van het thema ben mislukt altijd. 😀 De angetaner ik was van het concept van het boek, ik zou je graag kennis maken met het hier en nu.

Ab heute vegan

Patrick Bolk, uitgever van deze gids, de veganistische het dagelijks leven en een van de initiatiefnemers van de Blogs, Deutschland is(s)t veganistisch, samen met 11 andere collega-bloggers, die raadgevers. Dit is gebaseerd op de eigen ervaringen van de auteurs in de overgang naar een veganistische manier van leven. Net als elke “greenie” was u ooit geconfronteerd met het besluit en, in het bijzonder, veel inhoudelijke zaken met betrekking tot achtergrond informatie, de uitvoering en, en, en.

Op zo ’n 140 pagina’ s, de auteurs van uw vordering, absoluut, te informeren zo volledig mogelijk, echter, compact. Zo compact dat het moeilijk is om te schrijven, en een meer compacte, maar complete Review! 😀 hier Toch het proberen!;)

Het boekje is verdeeld in 13 hoofdstukken die de invoering van ethische, sociale, gezondheids-en milieu-redenen voor een plantaardig leven vorm worden gepresenteerd. Dit zijn scheuren! Als je meer wilt weten, krijg je een veel cross-referenties – een grote Plus dat loopt door het hele boek: de fantastische verzameling van links, secundaire adressen, alsmede literatuur aanbevelingen en goede regelingen, alsmede illustratief Tabellen. Het is echter ook reeds in het midden zuiver in de praktijk. Deze gids behandelt de vraag van de inhoud van een gezond, vegetarisch winkelmandje zo goed als ik kan, want in het buitenland en on-the-go. Hoe om te koken en bakken ben ik veganist? Hoe kan ik het vervangen door dierlijke producten en nog heerlijke gerechten? Hoe ga ik om met een unveganen omgeving? Het is logisch dat de veganistische bericht hardop krakelend in de wereld zingen? Is veganistisch-leven niet erg duur? Hoe krijg ik mijn Eiwit (mijn favoriete vraag!*g)? Deze vragen zijn slechts voorbeelden van de Overvloed van de onderwerpen die worden besproken. Een veganistische manier van leven leidt uiteindelijk onvermijdelijk tot gebieden zoals cosmetica, schoonmaakmiddelen en kleding. Ook hier bevoegde en praxixbezogen ondersteuning wordt aangeboden, – natuurlijk met de al genoemde, uitgebreide verwijzing naar bronnen en verdere informatie. Het boek eindigt met een aantal veganistische recepten. Opmerking: echt maar een paar! Gelieve geen koken verwachte boek aanbevelingen voor een dergelijke kunt u hier vinden maar ook, maak je geen zorgen! 😉

De artikelen zijn kort, helder en leesbaar. Je bent geweldig, “losgemaakt” door middel van persoonlijke Interviews met “die veganisten”. Ook tussen gekomen, “deskundigen”, die, op verschillende manieren, je Passie voor de veganistische manier van leven – om het beroep. Ik was altijd verbaasd hoe veel van de onderwerpen op zo weinig pagina ‘ s, zonder de brochure rommelig. Hoewel ik ontmoette op harde feiten, zonder te worden geblust (Ja: ik ben ERG gevoelig!*g). Naast alle van de objectiviteit voelde ik me aansprak bij het lezen van persoonlijk. Hier, loont het de moeite om zeker te zijn dat zo veel mensen hebben bijgedragen aan dit werk, dat verenigt een passie: de liefde voor dieren en het verlangen naar een harmonieuze manier van leven. Ondanks de verscheidenheid van auteurs de schrijfstijl is niet kwetsbaar – het item is gevoerd, integendeel, harmonieus.

Als een “mission planning-allergisch persoon, ik heb getolereerd dit boek zeer goed “”: Zowel de Achtergrond, de theorie en de kritische onderwerpen zoals veganistisch voedsel, B12 suppletie, etc., denkbaar behandeld undogmatic, in plaats daarvan, zeer diplomatiek-feitelijke, zodat elke lezer wordt uitgenodigd tot het zich vormen van een oordeel. Op hetzelfde moment, het boek is heel persoonlijk en is zeker een teeny-gekleurde klein beetje rozig. 😀 Zou hebben, er is zelfs een Hoofdstuk waarin de schrijver stelt, zo gefrustreerd als een veganistisch is soms (zonder de “Andere” als het Kwaad!) – Ik heb een beetje een probleem. Dus kan ik alleen maar zeggen dat elk van zijn ongeacht de aard van het leven weg, kleuren hoe hij het teken. Je kan het makkelijk of moeilijk of gewoon te gekleurd met zwarte stippen! 😉 Genoemd wil worden: ik vind het matige enthousiasme dat spreekt uit de lijnen! 🙂

Zelfs als dit boek was makkelijk te lezen, met mij op elk moment van de indruk gewoon vermaakt worden. Integendeel, ik was op de hoogte hier, echt, en kan alleen maar zeggen: ik weet het, en veel, zou hebben bekend dat ik graag voor mijn overgang. Uw eigen Onderzoek wilt en kan niet in dit boek, maar de gecomprimeerde Kennis, uitgebreide cross-references, een winkel, een systematisch plan op om dat te doen, zoals ik heb gedaan, misschien in de tijd. 😀

Er zijn wel boeken die meer uitgebreide, meer in de diepte, maar om heel eerlijk te zijn: Zo veel van Input, om te worden afgedrukt op zo weinig papier (vegan natuurlijk*g), ik heb zelden meegemaakt. De meeste van de tijd, maar het is de dood voor veel van de informatie binnen een korte periode van tijd. Dit is zeker het geval hier. Als ik terug denk aan mijn eigen bekering, kan ik alleen maar zeggen: ik zou graag een Gids die antwoorden zo veel vragen en me in de Hand. Niets tegen het eigen proces, maar ik kan met deze brochure, het bespaart een hoop tijd! 😉 Is er iets te bekritiseren? Nu – ik ben niet echt op zoek naar de kapper in de soep, door niet te beschrijven wat er werd gezegd, waar voor mijn gevoel xy was bedoeld. Punt. Dit boek maakt geen aanspraak op volledigheid, maar absoluut, volledig aufzukären. In dit verband: taak meesterlijk opgelost!!

Conclusie: dit is Een geweldige gids voor het starten in de veganistische manier van leven: een objectieve en een persoonlijk, undogmatic, vriendelijk en vooral heel, heel erg nuttig! 🙂 Als iemand kwam naar me op zoek naar geconcentreerde informatie, om het vinden van de Vegan jungle, ik zou dit boek zeker. Los van het feit dat ik het recensie-exemplaar vriendelijk en gelukkig vrij van de klep – Verlag. En nee: ik zal niet kopen – ik denk echt dat het zo! 😛

Misschien dat ik het heb gedaan, of Andere van de eetlust recepten er is de manier voor mij om Gewoon – Veganistisch – leven in Overvloed, evenals veel lieve buren. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om mij. Ik ben blij om te helpen en ik ben blij als je me ziet langskomen. Of overweegt, aan jou, de Vegetariër, maar eens een kijkje! 😉

Al de liefde, de vrouw Momo

Geef een reactie