Recept: rucola salade met vijgen

Zoals gisteren, vandaag heb ik de eerste recept op het onderwerp van “laf”. De rucola salade met vijgen, ik ben vandaag presenteren, smaakt echt heel erg lekker. De combinatie van rucola en vijgen, smaakt goed zo, dacht ik, om eerlijk te zijn. Mijn vriendin was ook enthousiast, dus dat zal geven deze salade met ons vaker.

Rucolasalat mit Feigen

%image_alt% Rucola salade met vijgen stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept rucola salade met vijgen stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 5 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 5 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Ingrediënten

  • 200 g rucola
  • 4 vijgen
  • 150 g Mozzarella
  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 3 EETLEPELS olijfolie*
  • 1 EETLEPEL honing
  • 2 EETLEPEL citroensap
  • 1 EETLEPEL balsamico azijn ongezoete
  • Zout*
  • Peper

Porties: Ingrediënten

  • 200 g rucola
  • 4 vijgen
  • 150 g Mozzarella
  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 3 EETLEPELS olijfolie*
  • 1 EETLEPEL honing
  • 2 EETLEPEL citroensap
  • 1 EETLEPEL balsamico azijn ongezoete
  • Zout*
  • Peper

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Instructies

  • Rucola wassen, drogen, snijden en op de platen.
  • Het steeltje van de vijgen en haal de vijgen, snijd overdwars op de salade.
  • Snijd de Mozzarella in plakjes en ook de salade. Parmezaanse kaas over de salade.
  • Voor de Dressing, honing, olijfolie, citroensap en balsamico azijn in een steelpan en breng op smaak met zout en peper. Over de salade.
  • Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie