Recept: Gebakken geitenkaas op Apple korst met honing saus en rucola

Vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete salades. Voor mij is het gebeurt vaak dat ik het niet kan zien gerechten die smaken heel goed voor mij, heel vaak in een rij van een kok mezelf, totdat ik uiteindelijk ;-). Zo was het ook met dit lekkere rucola salade met gegrilde geitenkaas op Apple korst met honing saus. Ik heb het gedaan, het heel vaak, maar hij is niet opknoping uit met me zelfs om de nek dat duurt hopelijk een beetje! 😉

überbackener_Ziegenkäse_Rucola1

überbackener_Ziegenkäse_Rucola2

%image_alt% Gebakken geitenkaas op Apple korst met honing saus en rucola stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Gebakken geitenkaas op Apple korst met honing saus en rucola stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 15 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 15 minuten kooktijd 15 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Ingrediënten

  • 100 g rucola
  • 1 Appel
  • 2 Plakjes Geitenkaas
  • 2 EETLEPELS pijnboompitten
  • Zout*
  • Peper
  • 2 TL olijfolie*
  • 2 THEELEPELS balsamico-azijn
  • 1 EETLEPEL honing

Porties: Ingrediënten

  • 100 g rucola
  • 1 Appel
  • 2 Plakjes Geitenkaas
  • 2 EETLEPELS pijnboompitten
  • Zout*
  • Peper
  • 2 TL olijfolie*
  • 2 THEELEPELS balsamico-azijn
  • 1 EETLEPEL honing

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Instructies

  • Schil de Appels, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes.
  • Vier van de plakjes op een bakplaat en leg elk plakje geitenkaas. Peper en zeezout, en over 15 Min. op 180°C en bak tot de kaas is gesmolten.
  • Ondertussen de sla wassen en knippen en schikken op een bord.
  • De pijnboompitten in een pan in de olijfolie zachtjes bakken. Pijnboompitten en de ingrediënten voor de Saus (balsamico-azijn, honing en olijfolie), ongeveer 1 Minuut in de pan op het vuur en roer.
  • De geitenkaas op Apple korst op de borden, strooi er de pijnboompitten en de Saus over.
  • Het Dessert zal ik u binnenkort in een aparte blog post.

    Goede Eetlust!

    Geef een reactie