Wohooo! U zult genieten van de manier waarop in de laatste post aangekondigd mijn komende maanden zal worden (waarschijnlijk) iets rustig na de laatste paar maanden zijn erg uitdagend. Hoewel er nog genoeg, maar nu, twee grote projecten zijn afgerond, en vereist een veel Overuren en weekendwerk. Wat is het precies over, binnenkort zullen we u vertellen 😉 ik heb nu tenminste een beetje meer tijd om u te voorzien van recepten en andere bijdragen””! 🙂 Zoals de titel verwijzen naar zou kunnen, ik heb vandaag een lekker en snel Ontbijt recept voor je: Quinoa roerbak met cantharellen en bonen.
Het recept is precies naar mijn smaak (net als al mijn recepten ;-)) – ik hou van bonen, Quinoa, en cantharellen. En tijm is een toch een van mijn favoriete kruiden!
Quinoa roerbak met cantharellen en bonen stemmen: 3 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept Quinoa roerbak met cantharellen en bonen stemmen: 3 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten
Ingrediënten
- 60 g Quinoa
- 200 g groene boontjes
- 150 g cantharellen
- 1 Bol Koken
- 1 ui
- 2 EETLEPELS olijfolie*
- Tijm u kunt ook hartige
- Zout* Peper
Porties: Ingrediënten
- 60 g Quinoa
- 200 g groene boontjes
- 150 g cantharellen
- 1 Bol Koken
- 1 ui
- 2 EETLEPELS olijfolie*
- Tijm u kunt ook hartige
- Zout* Peper
Porties:
Instructies
Â
De bonen heb ik van koken met een stoominzet, dit is iets om te koken in het kokende water. Ik wens u een goede eetlust en veel plezier koken!