Recept: Quinoa roerbak met cantharellen en bonen

Wohooo! U zult genieten van de manier waarop in de laatste post aangekondigd mijn komende maanden zal worden (waarschijnlijk) iets rustig na de laatste paar maanden zijn erg uitdagend. Hoewel er nog genoeg, maar nu, twee grote projecten zijn afgerond, en vereist een veel Overuren en weekendwerk. Wat is het precies over, binnenkort zullen we u vertellen 😉 ik heb nu tenminste een beetje meer tijd om u te voorzien van recepten en andere bijdragen””! 🙂 Zoals de titel verwijzen naar zou kunnen, ik heb vandaag een lekker en snel Ontbijt recept voor je: Quinoa roerbak met cantharellen en bonen.

Quinoa Pfanne mit Pfifferlingen und Bohnen

Het recept is precies naar mijn smaak (net als al mijn recepten ;-)) – ik hou van bonen, Quinoa, en cantharellen. En tijm is een toch een van mijn favoriete kruiden!

%image_alt% Quinoa roerbak met cantharellen en bonen stemmen: 3 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept Quinoa roerbak met cantharellen en bonen stemmen: 3 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 60 g Quinoa
  • 200 g groene boontjes
  • 150 g cantharellen
  • 1 Bol Koken
  • 1 ui
  • 2 EETLEPELS olijfolie*
  • Tijm u kunt ook hartige
  • Zout* Peper

Porties: Ingrediënten

  • 60 g Quinoa
  • 200 g groene boontjes
  • 150 g cantharellen
  • 1 Bol Koken
  • 1 ui
  • 2 EETLEPELS olijfolie*
  • Tijm u kunt ook hartige
  • Zout* Peper

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Veganistische keuken

Instructies

  • De Quinoa met koud water wassen en in 120 ml water. kook voor 15 minuten.
  • De groene bonen wassen, verwijder de Uiteinden en het midden deel in stukken gesneden. In een tweede pot, laat 5 minuten koken.
  • Champignons wassen en schoon. De peren wassen, snijd ze in vieren, verwijder de Kern en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schil de ui en fijn dobbelstenen.
  • Olijfolie in een pan en bak de ui, peer, bonen, en cantharellen, bak 2-3 minuten, af en toe roeren. De Quinoa en voeg nog eens 5 minuten bruin.
  • Het wassen tijm, dep het droog, pluk de blaadjes en de Quinoa pan. Breng op smaak met zout en peper.
  •  

    De bonen heb ik van koken met een stoominzet, dit is iets om te koken in het kokende water. Ik wens u een goede eetlust en veel plezier koken!

    Geef een reactie