Een zelfgemaakte pompoen-wortel-Risotto-mix is een heerlijk zelfgemaakt Kerst cadeau dat ik heb opgesteld voor meerdere jaren op een rij. Omdat ik echt hou van Risotto, ik heb al aangegeven dat u een pompoen Risotto, pompoen Risotto met Gorgonzola en een Rode biet-Risotto.
Voor de pompoen-wortel Risotto mengsel, gebruikte ik mijn dehydrator van Excalibur. Het drogen is de juiste methode om te behouden pompoen en wortelen natuurlijk. Natuurlijk, dit is in de oven, maar ik had al vaker het Probleem (bijv. in het geval van rode Biet of zoete aardappel Chips) dat de groenten in de oven is drassig en niet zo droog als ik wou dat het voor mij.
De gedroogde werkwijze is heel eenvoudig: De groenten zijn gesneden kleine en daarna een paar uur in de dehydrator en gedroogd. Hoe keek me aan, zie je hier:
Het klein snijden van de groenten duurt enige tijd,…
…Ik denk dat het is maar net in de kerstperiode heel leuk en bijna meditatieve, eenvoudig te snijden groenten klein.
Pompoen-wortel-Risotto-mix stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept pompoen-wortel-Risotto-mix stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 3 30 minuten 240Minuten porties voorbereiding 3 30 minuten kooktijd 240Minuten ingrediënten
- 1/2 Hokkaido Pompoen
- 2 wortelen
- 2 pastinaken
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 4 Stengels Van Tijm
- 240 g Risotto rijst als een alternatief: bruine rijst
- 1 EETLEPEL Gemüsebrüh poeder
Porties: Ingrediënten
- 1/2 Hokkaido Pompoen
- 2 wortelen
- 2 pastinaken
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 4 Stengels Van Tijm
- 240 g Risotto rijst als een alternatief: bruine rijst
- 1 EETLEPEL Gemüsebrüh poeder
Porties: Instructies
De Risotto mix die ik gemaakt heb in weckpotten…
…en de volgende instructies bijgevoegd:
U moet de volgende verse ingrediënten: 1 eetlepel olijfolie, ongeveer 200 ml water, eventueel Parmezaanse kaas
Bereiding: bak in een pan met een fijngesneden ui met een scheutje olijfolie. Vervolgens geeft u de Risotto mengsel. Goed roeren tot de rijst glazig is. Geef nu het water in de pot en roer goed. Op laag vuur en regelmatig Roeren, koken tot de rijst een romige consistentie. Roer op het einde, indien nodig, zelfs de Parmezaanse kaas. Op smaak brengen met verse tijm garnering.
Goede eetlust en veel plezier!