Pompoen recept voor de herfst: pompoen kolommen uit de oven met Guacamole

Eigenlijk ben ik een absolute summer kind! Maar op het moment dat ik hou van de herfst als nooit tevoren! Een bijzonder Hoogtepunt van de herfst is pompoen tijd. Dit jaar hebben we geoogst voor de eerste keer, drie van hun eigen Hokkaido pompoenen uit de moestuin. Daarom was ik in staat om te wachten voor de voorbereiding. Natuurlijk, de gerechten, de smaak een stuk beter….Ik vertel mezelf in ieder geval. 😉 Wat ik wilde proberen al voor een lange tijd, is een schone pompoen recept uit de oven.

Om deze reden, vandaag de dag zijn er heerlijke pompoen kolommen uit de oven met zelfgemaakte Guacamole. Een snel, eenvoudig en veganistische pompoen recept!

Ingrediënten voor de pompoen recept (2 porties):

  • 1 middelgrote Hokkaido pompoen
  • Olijfolie
  • 2 verse takjes rozemarijn (of gedroogde rozemarijn)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 1/2 rijpe Avocado
  • 1 tomaat
  • 1/2 gedroogde Spaanse peper (zonder zaadjes)
  • 1 EETLEPEL citroensap
  • Zout en peper

Voorbereiding van de pompoen kolommen in de oven:

  • De Hokkaido pompoen en wassen met een groot mes, ongeveer 10 cm lang kolommen / Boot deel. De buitenkant moet ook blijven, omwille van de hogere stabiliteit.
  • In een ondiepe ovenschaal in voldoende olijfolie zodat de bodem bedekt is. De Pompoen scheuren in het roll gelijkmatig en rechtop te verspreiden.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden convectie verwarm.
  • Een teentje knoflook van hun buitenste schil gratis, gebieden, en ook in de ovenschaal. Bovendien, de rozemarijn takjes, was de rozemarijn naalden, verwijderen, door te hakken en pompoen kolommen gespreid (u kunt ook met de gedroogde rozemarijn, gaat analoog).
  • De ovenschaal met de pompoen kolommen voor ongeveer 35 tot 40 minuten in het midden rek in de oven. Na ongeveer de helft van de tijd, een keer om de hete Olie en de knoflook mooi en de pompoen kolommen, zodat er niets brandwonden.
  • De pompoen kolommen zijn klaar voor gebruik wanneer u het gemakkelijk is om ze bruin en zacht (de punt van het mes controleren). Vervolgens breng op smaak met zout en peper.
  • kuerbisspalten-aus-dem-ofen-zubereitungkuerbisrezept-aus-dem-ofen

    Voorbereiding van de Guacamole (1 klein bakje):

  • De rijpe Avocado ‘ s met een theelepel schep in een kom.
  • De tomaat in fijne blokjes. De half gedroogde chili peper, evenals het tweede teentje knoflook in heel kleine stukjes delen, en dan alle 3 de ingrediënten om de avocado mousse.
  • De Guacamole met 1 eetlepel olijfolie en 1 EETLEPEL citroensap en breng op smaak met zout en peper naar smaak.
  • clean-eating-guacamole-zu-kuerbisspaltenIk was van plan om te proeven gespannen na het koken, super, hoe de pompoen kolommen mij en mijn man een zoete tand. Mijn verwachtingen werden compleet overtroffen! Ik kon deze heerlijke pompoen schotel set, vooral omdat de combinatie van pompoen, rozemarijn, olijfolie en vurige Avocado is gewoon geweldig! Ik hoop dat u net zoveel plezier hebben als ik op deze eenvoudige pompoen recept. U zoeten deze culinaire het najaar!

    Een andere herfst recept aanbeveling van mij, dit champignonsoep met verse tijm. Twee gerechten goed bij elkaar passen, zodat je kunt zelfs een hele najaar menu spreuken.

    Goede Eetlust! 🙂

     

    Geef een reactie