Recept: Herfst Instant groentebouillon met pompoen (groenten brühpulver)

Een paar maanden geleden heb ik je heb getoond hier op het Blog drie manieren uw groente bouillon door jezelf kunt maken met het feit heel simpel! Vandaag heb ik mijn recept voor een daling van de plantaardige brühpulver met Hokkaido pompoen voor u. Het is met name belangrijk voor mij in mijn groenten, de “Maggi kruiden bouillon, door de weg”, lavas, die geeft de bouillon een heerlijke smaak. En pompoen ik hou toch! 🙂

Herbstliche Gemüsebrühe1

Ingrediënten:

1 prei 1 Pastinaak 300 g wortelen 1 ui 1 bosje lente-uitjes 1 kleine Hokkaido pompoen (ongeveer 700 g) 500 g knolselderij 1/2 bosje Oregano 1 bosje lavas (“Maggi kruiden”) 100 g zout

Voorbereiding:

De groenten en kruiden te wassen, indien nodig, dep ze droog en schil, dan de dobbelstenen of snijd ze in ringen.

Was de prei en verwijder de Uiteinden. Longitudinale kwartalen. De Pastinaak en de wortelen wassen, schil en verwijder de Uiteinden. Ook, snijd ze in kwarten. Pel de ui en snijd in fijne stukjes. Was de pompoen, snijd het in tweeën, verwijder de zaden. Knolselderij wassen en schillen. Alle in zeer fijne stukjes.

Oregano en lavas, wassen, dep ze droog en hak.

Regel twee bakplaten met bakpapier, en de groenten dun verspreid. 90 – 120 minuten bij ongeveer 75 – 80 °C circuleert de lucht in de oven of dehydrator droog. De tijd is afhankelijk van het gebruikte apparaat, de exacte temperatuur, en hoe dik te snijden van de groenten en verdeeld. Het Drogen duurt langer dan 120 minuten. De oven indien nodig, een spleet wijd open, zodat het vocht kan ontsnappen.

De gedroogde groenten met zout, mix, mix, de Instant groentebouillon poeder.

De gedroogde groente bouillon minstens 1 jaar houdbaar.

Herbstliche Gemüsebrühe2 Herbstliche Gemüsebrühe3 Herbstliche Gemüsebrühe4

Veel plezier! 🙂

Geef een reactie