De stress van het dagelijks leven – bij alles komt tegelijk!

Wow, de laatste drie dagen betekenen!

Op zondag avond, merkte ik dat ik een migraine-Fase. Te rap het begon allemaal op de achterkant van het hoofd, en mijn ogen zijn licht gevoelig. Natuurlijk, weer, samen met mijn dagen. Grrrr! Als ik maandagochtend wakker werd, ik zou het leuk hebben gevonden om te verblijven. Ik dacht, mijn hoofd en mijn buik pijn gaat barsten feit! Dank God dat ik alleen vechten zelden met de Misselijkheid!

Ik heb mezelf in slow motion klaar (de douche heeft bereikt een klein wonder!) en dan ben ik aan het werk. Nou, en hoe is dit zo, als het een mies: De arbeid, die mij onmiddellijk. Hier is een nieuw project, er is een datum shift vooruit, 50 nieuwe e-Mails, en alles wilt iets van mij….Bääääähhh! Maar ik wil eigenlijk gewoon naar huis te gaan! Mijn pepermunt olie heeft een klein wonder en een of andere manier krijg ik de dag daarna. Natuurlijk moesten we op de werkvloer, maar uiteindelijk is alles een kwestie! In de avond heb ik uitgepakt dan weer, mijn Homeopathische remedies, omdat ik niet wilde dat een hoofdpijn tablet. Ik ben gewoon een beetje aan het uitproberen wat het Beste is voor mij ligt.

De volgende dag, de hoofdpijn was weg in de ochtend. Erg mooi, dacht ik bij mezelf! Sinds ik heb een medium, wat me heeft geholpen. Maar de tweede dag deze week met, nogmaals, wat voelde 1000 Mails en meer dingen die ik moet denken, deed de Rest. Zoals ik al in de avond, de computer uit te schakelen, voelde mijn hoofd als in een Bankschroef. Ik was geïrriteerd, gestrest en had nog meer verlangen om iets! Op deze dag, we hadden te brengen in de bibliotheek geleende boeken terug. Er is geen enkele manier in het verleden geleid! Maar omdat we er al waren, leende ik een paar boeken over homeopathie en Schuessler zouten. Tenminste iets nuttigs! Na twee dagen van constante stress en hoofdpijn gemeld, dan wordt mijn nek en rug en de pijn begon. De reden voelde ik me als een continue gespannen. Iemand had me gisteravond met een naald in te prikken, ik zou barsten als een ballon! PENG!!

Dag 3 vandaag begonnen met een hoofdpijn. Zelfs niet de avond was echt ontspannend! Op het werk was er dan de kroon op het werk: nog meer e-mails, meer telefoontjes te denken van nog meer, en nu nog een ander Project!! Van harte gefeliciteerd! De innerlijke spanning in mij opnieuw gestegen vandaag een aantal hoger. Ik heb vandaag heel vroeg in de avond. Het was niet gemakkelijk. En het is moeilijk te geloven, natuurlijk had ik vandaag doen na het werk, voordat ik in staat was om te zetten naar huis…kleren.

Toen was ik eindelijk in mijn begeerde huis, ik heb alleen tijd om te ademen. Vervolgens schreef ik wat ik wil doen vanavond.

1. De Body rock 2. Ontspanning eenheid 3. heerlijk avondmaal 4. Schüßler-Salze lezen en nemen 4. op mijn slechte dagen van het schrijven

Ik heb vanavond! HET WAS PRACHTIG! De body rock heb ik mezelf uitgeput super. Het was zelfs met mijn lichte hoofdpijn.

Dan heb ik Power Yoga als een ontspannende sessie. Niet om het geluid te ontspannen, maar het deed ongelooflijk goed te houden van de Asana ‘ s, zelfs als je mega stressvol voor mij. Vooral de krijger, vandaag was gewoon goed voor mij. Hij voelde kracht terug. Na de Yoga, een korte diepe ontspanning, ik heb genoten van goed volgen. Ik ben, knikt dan nog meer even op de Mat…

Voor het avondeten het was een heerlijke volkoren brood met biologische kaas, Waterkers en rucola, evenals met de wilde zalm. Yum! Ik heb ook behandeld mezelf op een heerlijke rozenblaadjes-biologische-Lassi (ik heb al gemeld). Tijdens het diner, merkte ik hoe mijn nu alleen milde hoofd pijn volledig opgelost. Mijn rug en nek waren nog een beetje warm en het voelde prettig en ontspannen. Tijdens het diner, dacht ik bij mezelf dat ik zal weigeren de extra project van morgen. Meer is niet eenvoudig. Dus ik heb geen Probleem, want we krijgen in 1,5 week, twee nieuwe collega ‘ s, wie kan dan is het adres zeker het thema. Ik heb ook nagedacht over wat ik precies moet doen morgen. Ik houd me vast, maakt niet uit wat. Ik ben gaan schrijven om elk van mijn projecten om een huidige status en Todos naam. Dit geeft mij Overzicht en veiligheid die ik ga maken. Na dat het beter zal krijgen. Na het diner las ik mezelf in de Schuessler-zouten-boek ver en zeer interessante dingen te leren. Ik schrijf snel een Bericht van zijn eigen. Alleen zo veel: ik denk dat de rest van het lichaam van een mineralen tekort. 🙁

Ik heb nog nooit iets positiefs ervaren vandaag. Ik rook de heerlijke geur van mijn eerste gezuurd bloem in onze citroen Bush. Ik zeg je: WOW! Ik hou van deze geur en ik kijk uit naar je eigen citroenen!

Bluete

En als laatste van mijn gevoel-goede lijst, ik heb geschreven over mijn slechte dagen en het deed zeer goed zijn, laat de lucht uit en laat beschrijven hoe ik me voel! Dankzij haar je horen! 🙂

Hoe ga je om met de stress van het dagelijks leven? Wat doe je wanneer kom je na een stressvolle dag?

Geef een reactie