Mijn favoriete links vanaf September 2014

Uuiih hoe waanzinnig snel, maar de in September 2014 ging door! Nu, we hebben het najaar! Ik moet bekennen, ik ben blij dat ik dit Keer op de iets rustigere tijd van het jaar. Voor mij, het past, natuurlijk, aan te sluiten bij onze invoer Huis, zodat de rest is al voorgeprogrammeerd. Prachtig! Vandaag, echter, het is nog tijd, kort pauzeren en na te denken, wat is bekroond met de September 2014, of wat ik zou kunnen genieten in de afgelopen maand.

1. Vakantie geheugen van Hawaii

Oh Ja! In de laatste paar weken, ik had om na te denken over het veel terug….Hawaii! Precies een jaar geleden, we hebben over 3 weken en reisde van eiland naar eiland. Het was gewoon prachtig! Een van de meest intense vakanties van mijn leven!

Sinds we zijn begonnen dit jaar, geen grote vakantie zoals gebruikelijk, droomde ik van me af en op Maui, Kauai, Big Island of Oahu. Mijn reis verslagen van vorig jaar kunt u het hier leuk, hier, en hier, nogmaals, lees met me mee en droom. En wie heeft er tips voor Hawaii, kunt u schrijven naar mij, natuurlijk, heel veel van. Momenteel is een van de mooiste reis tijden voor deze exotische Eilanden in de Stille oceaan.

Maui-Strand

2. Mijn eerste Marathon 2015 in Berlijn?!

Een kleine reis naar het verleden in de toekomst. Een paar maanden geleden heb ik besloten, in 2015 – om te lopen dus als ik 30 – mijn eerste Marathon. Met 30 van de 42(,195)! Dit project staat nog steeds, en als ik in het weekend in Berlijn, werd ik aangemoedigd meer en meer! JA, JA, JA! Ik wil rock van de Marathon van volgend jaar! En nadat ik was in staat om te snuffelen in de marathon van Berlijn in de lucht (mijn volledige rapport weergegeven in de morgen), viel ik in liefde een beetje in deze enorme stad.

Foto Marathon 2014

Mijn favoriete link is: de inschrijving voor de Marathon van Berlijn 2015. Het is door de manier waarop de 42. Marathon Van Berlijn! Als het niet een teken! Met 30 van de 42 42. Marathon Van Berlijn! 😉

3. Schoon Eten – nu!

In één van mijn vorige Posts heb ik gemeld, dat is voor mij de consistente Schoon het Eten is op dit moment erg moeilijk. Met 14-15 uur per dag met de duur van het huis pendelen, Klus, KLUSSEN, etc. geen wonder! Dienovereenkomstig, ik waardeer goed, gezond eten alleen maar meer van. Je zou niet geloven hoeveel ik heb genoten van mijn herfst Havermout met banaan en kaneel, of de veganistische Chili bij de Cook&Uitvoeren! Goed eten is gewoon goed, geeft je energie voor de drukke dagen en verzadigde vetzuren in een aangename, niet-stressvolle manier.

LIEBLINKS Clean Eating

De meeste van allemaal, ik ben momenteel op de vegan kookboek van Brendan Vuurkorf. Verpakt met 200 plantaardige recepten voor sporters! Uitsluitend met de bladeren van het water in de mond naar mij is al weg…in onze nieuwe keuken dit boek is zeker Vaak op het kookeiland en heerlijke maaltijden geïmplementeerd.

Geef een reactie