Zoals altijd op zondag #3

Voordat het my 3. “Altijd zondag” begint, zou ik u graag welkom heten alle nieuwe lezers die hebben gevonden in de laatste weken de weg op mijn Blog zijn! Ik ben blij dat je hier bent! 🙂

Immer_wieder_sonntags_4Hier is een kleine Instagram-de week in review (je kan me vinden in Insta @projekt_gesund_leben): links boven: blueberry muesli van mymuesli (was een cadeautje), de peer, haver melk en een groene Smoothie, bestaande uit kokosmelk, banaan en spinazie, rechtsboven: Thaise Curry heb ik gekookt met Vrienden, voor mij was de kip, onder links: Thaise Curry, deze Tijd is ontstaan met de Heer in de context van een grote chef-kok in de avond en het was erg lekker!, rechtsonder: mijn zus heeft gekookt voor de hele familie. Er was Bruschetta met Tapenade, huisgemaakte peterselie Ravioli met Gorgonzola-walnut-Basilicum-vullen en cherry tomaten in een dille saus en als dessert Panna Cotta. Ze heeft zo veel moeite en het was gewoon verdomd lekker!

|Gezien| TV heb ik nog niet bekeken al het voelde als een eeuwigheid. In de afgelopen week zag ik weer een paar Yotube Video ‘ s. |Lezen| non-fictie boeken rond het thema van de gezondheid, met inbegrip van het boek “suiker is de geheime Killer”. || N-Joy || Werkte Gedaan, gekookt, gefotografeerd en bezocht de familie en mama ‘ s verjaardag gevierd. |Gegeten| Drie Keer Aziatische, twee Keer van Thaise Curry, lekker eten, mijn zusje en een verjaardagstaart. |Drinken| water, groene thee, en Groene Smoothies. |Gedachte| Te veel! 😉 |Happy| Over, dat is mijn familie bij mij in de buurt en veel positieve reacties op mijn werk. |Gelachen| situatie Komedie: mijn zus kocht onze moeder een Roos, dat was gewikkeld in papier. Mijn moeder op de verpakking – geen Roos. Op slechts een korte verwarring heerste, dan zijn we niet langer einbekommen ons aan het lachen. De Roos was, door de manier waarop, naast de auto 😉 |Geïrriteerd| Over veel. |Gewenste| De Tijd. |Gekocht| eten, meditatie kussen van Tchibo |Geklikt| Hannah van provincie kind schrijft over hun motiverende ondersteuning met betrekking tot sport en Fitness. Vicky van Mijn Spiegel Wereld schrijft over het geïntegreerd sporten beste in zijn dagelijks leven. Mirela van koraal en mauve schrijft, zoals Hannah en Vicky, ook in het kader van de “4 Weken van Fitness” – serie, over hun sport kleding. Achim Achilles schrijft op Spiegel Online over Groene Smoothies – een zeer verfrissende, immers, men moet in staat zijn om te lachen, zelfs over zichzelf! 😉

Ik wens je een fijne Rest van de zondag! 🙂

Geef een reactie