Afgelopen week werden er bij mij twee Keer Thaise Curry, als u in mijn “Altijd zondag”-post en op Instagram te zien. Beide keren heb ik gekookt met liefde voor mensen, en het was helemaal leuk – ik kan aanbevelen: een date met je geliefde voor koken! 🙂 De eerste Thai-pan heb ik gekookt met Vrienden en de tweede vrijdag avond met mijn vriend. Wij te zeggen hadden een heerlijke avond met lekker eten, goede wijn en een goed gesprek, de perfecte manier om het einde van een werkweek, ik! Als ik werd herhaaldelijk gevraagd om het recept, ik zal je laten zien vandaag, mijn Thaise Curry van afgelopen vrijdag!
Thaise groene Curry stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Thaise Groene Curry stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 15 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 15 minuten kooktijd 20 minuten
Ingrediënten
- 125 g van natuurlijke voorgekookte rijst
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2-3 cm gember
- 1 broccoli
- 100 g van Baby Maïs
- 100 g van bonen
- 1 rode paprika
- 20 g cashewnoten*
- 2 EETLEPELS sesamolie
- 1 limoen
- 400 ml kokosmelk
- 1 EETLEPEL soja saus*
- 1 eetlepel Groene Curry
- 1/2 Bosje Thaise Basilicum
- 20 g sojascheuten
Porties: Ingrediënten
- 125 g van natuurlijke voorgekookte rijst
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2-3 cm gember
- 1 broccoli
- 100 g van Baby Maïs
- 100 g van bonen
- 1 rode paprika
- 20 g cashewnoten*
- 2 EETLEPELS sesamolie
- 1 limoen
- 400 ml kokosmelk
- 1 EETLEPEL soja saus*
- 1 eetlepel Groene Curry
- 1/2 Bosje Thaise Basilicum
- 20 g sojascheuten
Porties:
Instructies
De Curry smaakt heerlijk, gezond en zelfs veganistisch.
Goede Eetlust! 🙂