Zoals altijd op zondag #2

Wow, de tijd gaat door op het moment van de vliegen. Vandaag is het de vierde zondag in de Advent, en ik ben sinds gisteren met mijn familie. Morgen is mijn vriend en ik ben zo enthousiast dat we krijgen om Kerst door te brengen samen met onze gezinnen. De warme Fase van de voorbereidingen voor Kerst is begonnen, en ik stond bijna de hele dag met mijn zus in de keuken. Ze heeft opgeroepen de Matcha chocolade links aan de boven-en chocolade-Nougat-chocolade op de bodem juiste. Samen hebben we slakken, dan kaneel, Vanille, kokos makronen, en kaneel sterren worden gebakken. Ik denk dat ik al heb geschreven dat ik ben van mening dat de uitzonderingen worden toegestaan: ik live het hele jaar gezond, dan kan ik rustig van tijd tot tijd een uitzondering en koekjes te eten. En dit is van plan om aan de Kerst is zeker het geval. Wordt afgezwakt door de ene of de andere lopen en Yoga. Echter, ik moet toegeven: ik verheug me nu en dan aan gezonder eten weer. Want ik was geschokt over hoe erg veel suiker, Boter enz. in een dergelijke koekjes geplakt. Eigenlijk, weet je, een Ja – maar om het te zien voor hun ogen, vind ik altijd verschrikkelijk. Wat ik heb gedaan in de afgelopen week anders dus, lees je hieronder in mijn tweede “Altijd zondag”.

Immer_wieder_sonntags_2|Gezien| Youtube-Video ‘ s |Lees| vrouw Gezondheid en Vorm, Rohvolution || de Laatste Kerst natuurlijk! 😉 |Gedaan| Werkte, Power Yoga, de kerstmarkt in Hamburg en Lüneburg, bezocht (mijn vriend beweert, Lüneburg werd de nieuwe Hamburg ;-), cadeaus bezorgd, koekjes gebakken Dacht |Gegeten| Chia-Pudding, Falafel, salades, Curry en nog veel meer |Dronken| Zoals de laatste Tijd al veel geschreven van groene thee (nog steeds mijn favoriete Kerst plaatsen Sencha Claus van koffie Gschwendner en pine groen van de Tee Kontor Kiel) en natuurlijk veel water || ik ben op zoek naar 2014! |Blij| twee uitnodigingen en, natuurlijk, Kerst |Lachen| elke dag, maar ik denk niet dat ik een bijzonder grappige Situatie |Geïrriteerd door| Over het feit dat Facebook heeft het bereik van de berichten de laatste tijd, lijkt een zeer gesmoord, en mijn bijdragen zijn slechts 30!!! Procent van de “Fans” worden weergegeven. |Gezocht| tot slot het is Kerst!!! ;- ) Te Koop || Christmas Gifts |Geklikt| Instagram

Immer_wieder_sonntags_3Hier is een kleine Instagram-de week in review (je kan me vinden in Insta @projekt_gesund_leben) links boven: veldsla met champignons en Falafel van Alnatura, rechtsboven: Chia Pudding met banaan, chocolade en amandel splinters, linksonder: lunch bij Dean & David met mijn schoonmoeder in spe, rechtsonder: Kerst ontspanning.

Ik wens u een fijne vakantie!

Geef een reactie