Wilde kruiden pesto en Hamburg Isemarkt

Enkele maanden geleden, aan het begin van het aspergeseizoen, ik liet je een recept met wilde kruiden pesto. Zo was ik deze week op de isestrasse markt, in tegenstelling tot de sprong me in een hokje met demeter-groenten en fruit dit kleurrijke boeket van (Wilde) kruiden. Duidelijk dat ik moest hem met ons?!

wildkraeuter02wildkraeuter01

En het was ook duidelijk dat ik nodig heb om u te tonen de kruiden, en de daaruit voortvloeiende Pesto. Bereid ik heb het net als de oven met de asperges met wilde kruiden pesto, alleen heb ik verhoogde de hoeveelheden olijfolie en Parmezaan, daar had ik meer kruiden dan de vorige Keer. Dit heb ik gedaan, maar “Pi keer duim” en de ingrediënten zijn niet gewogen.

wildkraeuter03

De post moet je gewoon een beetje Inspiratie en je aan te moedigen wilde kruiden uit te proberen, als je nog niet zijn gemaakt. En als u niet woont in Hamburg-harburg, maar al snel, een stedentrip of zelfs langer vakantie gepland voor u: zorg ervoor dat u een bezoek aan de Isemarkt (op dinsdag en vrijdag van 8.30 – 14.00 uur) tussen de U-Bahn halte Hoheluftbrücke en Eppendorfer Baum!

wildkraeuterpesto01 wildkraeuterpesto02

Hier heb ik ook geschreven over de wilde kruiden in de Groene Smoothie.

Geef een reactie