Waarom Reinigen Eten zo goed werkt – Start vandaag nog!

Wow! De goede bedoelingen van 2014 zijn reeds op krachtig. Met veel enthousiasme heb ik gezien de afgelopen dagen hoe veel nieuwe lezers via de zoekterm “Schoon het Eten” op mijn Blog. Ten eerste, een warm Welkom! Ik ben blij dat je hier bent! 🙂

Dit is verhuisd me weer over mijn eigen dieet te reflecteren. Zoals ik al heb gemeld in mijn Emotionele Detox Post, is het resultaat van mijn innerlijke Onrust van de afgelopen weken, mijn gezonde voeding erg van de klok. Het is hoog tijd dat ik herinner me terug naar mijn geliefde wortels. En ik kan je vertellen: ik vind het erg leuk! Als ik voel me veel Motivatie hier op mijn Blog, dan is het absoluut de tranen me! De mens behoort, maar om te spreken, een kudde, of in het digitale tijdperk: een “Gemeenschap”. 😉

Mijn persoonlijke ontdekking van de Schoon-Eten-dieet concept is nu bijna 2 jaar en ik moet zeggen dat Het het Beste dat er kan gebeuren om mij voor mijn gezondheid! Regelmatig meld ik hier op mijn Blog Eten Trein Liefde op mijn Schone Eten van ervaring, post recepten, probeer het nieuwe eten, en weer en weer ben ik vroeg: Waarom niet Schoon het Eten met u is eigenlijk niet zo goed? Hoe kan je wijzigen 2 jaar geleden vandaag op de ochtend van uw dieet zo succesvol? Ik heb in de laatste paar dagen, veel gedachten, en sommige van de punten, die ik aan het doen ben voor mijn succes met Clean Eating verantwoordelijk. Hier gaan we! 🙂

Clean Eating funktioniert

Schoon Eten is geen modeverschijnsel.

Voordat ik gevonden Schoon het Eten, ik uitvoerig behandeld de verschillende dieet concepten, Low Carb, Low Fat, High Protein, het combineren van voedsel, enz.! Mij persoonlijk had er geen probleem mee, dat je gewoon een modeverschijnsel, zijn, in het einde, door en in het algemeen alle van de korte-termijn Trend. Vandaag wil ik een weinig koolhydraten tot mij, morgen veel vet, de dag na morgen op zijn best slechts eiwit! Er is niemand meer stijgt!

Schoon Eten is anders. Schoon Eten is eenvoudig. Het uitgangspunt is dus duidelijk worden over het algemeen geldt: Neem alleen het voedsel dat je werkt is natuurlijk zo! Of zoals Michael Pollan zo mooi beschreven: “niet eten wat je overgrootmoeder niet zou herkennen als voedsel.” Niemand zou zeggen dat deze bevindingen zijn nieuwe…en dat is precies wat maakt het een Trend! Maar het is verbazingwekkend hoe weinig van ons houd voortdurend in gedachten. De verleiding van het Zoet, Zout, Ongezonde, Onnatuurlijke op de loer liggen om elke hoek!

Met Schoon, het Eten, het maakt het tenslotte ‘klik’ in je hoofd!

De meeste mensen ondervinden Schoon Eten, zijn in het zoeken van een dieet. U wilt om gewicht te verliezen. Misschien heb je het gevoel op dezelfde manier…Maar Schoon het Eten is geen dieet! Schoon Eten is veel meer en dit is precies de reden waarom zo veelbelovend uit!

%image_alt%%image_alt%

Ik herinner me precies wanneer ik pakte het boek “Het Eten Schoon Dieet” door Tosca Reno voor de eerste Keer in de Hand. Ik kon het niet laten gaan! Voor mij is deze eenvoud, deze Motivatie werd weggeblazen door de diversiteit, etc.! Schoon Eten is een manier van leven, want het is belangrijk dat we ons lichaam met onze voeding is iets Goeds. Ons lichaam doet zo veel voor ons, dus waarom zouden we het niet hem te steunen en te bieden wat hij nodig heeft en vooral met wat hij kan benutten op een optimale manier? Het is zo gemakkelijk!

Uw lichaam is uw tempel.

Dit gezegde is mijn motto in termen van voeding! Hij motiveert me om altijd terug te kijken op mijn gezond dieet en mijn lichaam een sterke eenheid. Ik wil niet, dat hij gezond is, hij brandt van binnen uit, dat hij de energie, enz.! En dat is precies wat ik kan bereiken met Schoon Eten!

Ik begrijp mijn lichaam, dus echt als een soort van “tempel”, ik weet niet zumülle met ongezonde dingen. Maar als ik hem voeden en met veel groene groenten, kleurrijke groenten, enz. – dan geeft hij me weer zo veel!

Schoon Eten maakt je creatief.

Toen ik begon Schoon het Eten was mijn eerste stap zou moeten zijn om te kijken in de koelkast. Ik lees het boek op een zaterdag (Saturday night) en besloten om direct op een zondag om te beginnen. Nul Voorbereiding! En toch, ik heb gevonden in mijn voorraden eigenlijk schoon eten: een kleine Portie fruit salade op zaterdag, worteltjes, cherry tomaten, Appels, zwart brood, een handvol walnoten, chocolade en veel meer. De zondag – mijn eerste Schoon het Eten van dag – ik was in staat om te gaan zo los. Bijvoorbeeld, er was een zelfgemaakte wortel-Appel salade met balsamico Dressing, of een vers brood met tomaat met Basilicum, zout en peper.

Schoon Eten hoeft niet veel voorbereiding. Kunt u daadwerkelijk aan de slag vanaf vandaag tot morgen. Natuurlijk, een beetje winkelen zou geen kwaad met een boodschappenlijstje van Tosca Reno, zeker, maar zelfs ‘ s nachts, het is echt mogelijk. In het einde, alleen de setting en de gedachte die telt, want dat is hoe ik de eerste tomaten van het brood in mijn leven! En het is super lekker! 😉

Met Clean Eten op een reis van ontdekking.

Ik ging natuurlijk, maar sinds het lezen van het Boek heel anders winkelen. Een van mijn eerste besluiten was om over te schakelen van een supermarkt, een health food winkel. Zelfs vandaag heb ik nog steeds kopen echt wil is er, maar niet alles! Op mijn eerste boodschappen in de natuurwinkel ik voelde me alsof ik in de Schone Eten in het Paradijs! Ik heb gekeken op de groente en fruit Afdeling nooit zo intens. Mijn vriend was bijna in wanhoop! 🙂 Ik ben het passeren van de andere planken en een nieuwe openbaring aan het volgende: volkoren meel, grove havermout, amandelmelk, volkoren pasta, aubergine, kool, Spirulina poeder, zoete aardappel, agave siroop, Amandel boter en nog veel meer. Begrijp me niet verkeerd…ik heb nog niet gegeten in de voorkant van de Schoon het Eten is echt slecht en was nooit te dik, maar ik opende door deze veranderingen in de hoek, een hele nieuwe voedsel-wereld!

Thuis was om het uitzoeken van mijn volgende stap heel veel van mijn oude aankopen: Maggi tassen, bevroren pizza ‘ s, instant soepen, Haribo zakken, en het gewone meel. ook hier is de lijst lang. Echter, niets heeft ontbroken om mij van dit alles. Ik denk dat ik nog nooit een pizza gegeten! Ik heb ontdekt dat er een heleboel Nieuwe die ik niet zou willen missen echt!

Schoon Eten is eenvoudig te implementeren in het dagelijks leven.

In het bijzonder, heb ik ontdekt Schoon Eten: koken! Ik zou mezelf beschrijven zeker als het koken van talent, en ook breng ik sinds mijn verandering in de Voeding wat meer tijd in de keuken. Maar ik kan zeggen dat, Schoon het Eten heeft verleid me aan de kook.

Ik wil me in de avond, een frisse salade met geroosterde noten, vers fruit, enz., of Knip een heel eenvoudige groente en voorbereiding in een kleine ovenschaal in de oven groenten. De meeste van mijn Schoon Eten Allltags gerechten zijn niet spectaculair, maar dat is precies wat maakt het zo praktisch! Schoon Eten kan worden voor het werken met mensen zoals mij heel simpel uitgevoerd. Wat te eten, wat te koken, of je koken, enz., speelt bijna geen rol, zolang het in overeenstemming is met het principe en de in redelijkheid Schoon het Eten van regels.

Schoon Eten op hetzelfde moment biedt heel veel ruimte voor eigen voorkeuren. Vind het leuk om te eten in de ochtend voor het Ontbijt, de Havermout met banaan en yoghurt: Super! En een ander eet maar een fruitsalade en knabbelen een paar noten: net zo goed! Of we nemen een salade als een voorbeeld: een salade voor de lunch in de kantine, of liever in de avond een laatste maaltijd, of zou u liever een Groene Smoothie voor het Ontbijt: Alles helemaal perfect! Schoon Eten betekent dat er geen beperking.

Schoon Eten is leuk!

In aanvulling op de bovengenoemde punten, dit “voordeel” van Clean Eating is de meest belangrijke Schoon Eten is voor mij veel vreugde! Het lichaam is iets Goeds te doen, nieuwe gerechten te ontdekken, het koken proberen,….dit alles heeft mijn leven verrijkt in ieder geval, absoluut! Ik had nooit het gevoel dat ik zou hebben om alles op te geven met Clean Eten. Integendeel zelfs!

Voor mij is het gewoon leuk om te eten van een gezond dieet, en ik denk dat dat ook de belangrijkste reden waarom Schoon het Eten zo goed werkt! Maar het is ook leuk om te vinden van een niet-zo-gezonde Fase terug op de baan. Omdat het werk van vandaag naar morgen, als u wilt, en het is weer “klik” in mijn hoofd…:-)

Het is al vele, vele woorden van mij Schoon het Eten. Ik kwam terug recht in de zwerm, ik merk gewoon! 🙂 Maar op dezelfde manier zoals ik het beschreven heb, bedoel ik het. Ik ben gewoon een grote Fan van dit dieet concept en ik wens u dat u nu – met de start van dit nieuwe jaar – of slechts zeer Schoon Eten. Kom op! Kunnen We dit samen doen!

Als u nog meer informatie over het Reinigen van lekker Eten, dan gewoon eens een kijkje in mijn Navigatie onder “Voedsel” of löchert mij met vragen. 🙂

Geef een reactie