Zondag Runday: Waarom de lange zondag run is in het najaar van essentieel belang

ZONDAG RUNDAY? Heb je naar deze ochtend?! Buiten is het mistig, het is druilerig licht en de Thermometer geeft een maximum van 6 graden. De Motivatie om te gaan lopen vandaag, daalt tot het nulpunt. Vooral als we met onze big loopt dit jaar! Maar ik dacht van 6 fantastische redenen voor u, waarom in de herfst van de lange zondag run is een absolute Must. Zondag blijft een Runday, ook volgens het seizoen!

#1: Harden en verkoudheid voorkomen

Nu is de beste tijd om verkoudheid te voorkomen met de Run. Langzaam maar lang loopt krijg je een intens ademen door de neus, en de sterke punten in het geval van regelmatige herhalingen van je immuunsysteem. Na een warme citroen met Cayenne peper en kaneel, of een bezoek aan de Sauna en het biedt de beste!

Respecteert, maar neem voor de juiste running kleding in de herfst. De overgang is vaak lastig, omdat we trekken ons te koel of te warm wordt. Ik loop in deze tijd, meestal met een lange broek en een lange running top, maar zorgt voor een goed klimaat lichaam”. Op dit moment mijn favoriete t-shirt uit de Aeroreact serie van NIKE. Het ziet er zo ultra dun, het verwarmt, echter verbazingwekkend goed. En de fel Oranje is in het najaar van natuurlijk de blast!

#2: kom en zie het licht van de dag ervaring

Ik realiseer me dat het het beste is om bij mezelf: De dagen worden korter en besteed ik veel minder tijd buitenshuis dan in de zomer. Iets minder dan een week op normale werkdagen, ben ik net 15 tot 20 minuten in de frisse lucht, als ik dat niet ben gaan lopen. Hoe zit het met u? Niet beter? Vervolgens maakt gebruik van de lange zondag run, heel bewust, want uw dagen lichte douche. We moeten het licht, vooral in de herfst en Winter zo veel. Daarnaast is de lucht vooral in de periode van de overgang heerlijk fris! Ik doe het na mijn runs, dus altijd hetzelfde, sommige van de ademhaling oefeningen buiten. Check out!!!!

#3: Vitamine D-Laden voor de Winter

Dit heeft te maken met de vorige. Als we genieten van het licht van de dag op onze lange runs, nemen we op een goede hoeveelheid Vitamine D via de huid. Ervan uitgaande dat we niet verder gaan met een dagcrème plus sun protection factor, of met Make-up bezig! Het belang van de Vitamine D-Laden is, heb ik al beschreven in deze Post. Ik vind het geweldig om te raken bij het Uitvoeren van twee vogels met één steen: een Goed humeur door middel van beweging in de frisse lucht en een voldoende toevoer van Vitamine D! Vanwege de vervelende winterdip komt niet op alle…

#4: geniet van De herfst

Natuurlijk, een licht-Gouden herfst zweven in al onze gedachten, met veel zon, fel gekleurde bladeren en milde temperaturen. En soms hebben we ook precies dit geluk en kan genieten van de Wandeling in de herfstzon. Echter, zelfs op een grauwe regenachtige dag is de perfecte Dag voor mij! Het kost slechts de eerste Overwinnen, maar als je de eerste keer met een regen jas en co. op de gaan, terwijl je niets meer. De stilte op straat of in het bos is absoluut magisch! Niemand is er uit. Je bent helemaal alleen met u. En het constante geluid van de regen is duwen voor je… ik hou van deze sterke momenten in de herfst!

#5: Varken Hond Training

Voor mij is de herfst en de Winter zijn een speciale uitgevoerd uitdaging! Het is één ding als ik bereid me met mijn training plan op een grote wedstrijd zoals een 10 Kilometer lange run, een halve marathon of zelfs een Marathon. Maar nog moeilijker is het voor mij om te verblijven in de “buiten het seizoen” is de runner nog steeds in mijn Opleiding. Dan vecht ik met mijn innerlijke varken-hond. “The last great race is over al…. Als je niet gaat vandaag, het is niet zo slecht… Oh kijk, het is al donker buiten. Nu hoeft u dus niet meer hoeft te gaan.” DIT is een harde training! Mij, de gewone, zonder veel Aandacht van de geplande lange runs zullen helpen op zondag! Regelmaat creëert Routine en is in de strijd tegen de innerlijke varken hond vanuit mijn oogpunt elementaire!

#6 Na de Marathon is voor de Marathon

Een van de meest logische argumenten voor het verder gebruik in de herfst en Winter, de standpunten van de volgende race van het seizoen. Ja, het is een lange weg, maar de Marathon van Berlijn – waar ik volgend jaar mijn debuut naar beneden is al een van de Countdown tot en met 2016. 48 weken, 6 dagen, 22 uur en een paar minuten! Ik krijg al kippenvel als ik zie op de klok. Omdat ik weet dat op een bepaald moment zijn er nog maar een paar dagen en dan is het tijd voor mijn eerste Marathon…!

Daarom ben ik vastbesloten om het te maken in de herfst en Winter, elke week – bij voorkeur op zondag – mijn lange termijn. Het Formulier voor volgend jaar is aangelegd nu. Kom op! ZONDAG RUNDAY!

Sunday-runday-Laufen

Geef een reactie