Zoals altijd op zondag #7

De laatste “zondag”post is al veel te lang! Hier is een persoonlijke terugblik op mijn laatste paar weken. Meer foto ‘ s van een dag op Instagram!

Immer_wieder_sonntags_15

Immer_wieder_sonntags_16 |Gezien| Ontbijt televisie wanneer u Klaar in het Hotel. Ik kijk nooit, maar in de Hotels moet ik dit geluid in de ochtend, op een of andere manier… Is niemand anders die kon ik vermaak me; -) om te Lezen || Alleen non-fictie boeken voor het werk en de nieuwe smart Eten. | – |Radio, omdat ik nu eindelijk een keuken radio. Maar het is ook erg leuk om van te genieten bij het koken in de stilte. Het Gedaan heeft bijna iets Meditatieve…: -) || Bijna werken, mijn vrije tijd was in de laatste paar weken, maar zeer beperkt. Afgelopen weekend heb ik ook de 2. Trainingsweekend van mijn yoga teacher training. Dit weekend ben ik eindelijk vrij “” – geen data. Aan het werk moest ik nog hebben, maar het is leuk. |Gegeten| In de laatste paar weken, ik heb gegeten, veel weg, omdat ik bijna verbleef in het Hotel. Maar ik heb natuurlijk proberen te eten zo gezond mogelijk. Daarnaast waren er veel, heel veel aardbeien! |Drinken| Veel water en thee, maar grote theevoorzieningen bij de klant is ook een veel koffie 😉 |Gedachte| Wow, er zijn een aantal grote, grote projecten!!! Zo snel als ik kan, zal ik u meer vertellen! |Happy| Over de “vrije” weekend, in de zomer en in mijn vakantie! |Gelachen| Met mijn collega ‘ s, mijn vriend, mijn familie… er is zoveel te lachen altijd genoeg 😉 |Boos| een deel van de PR-bureaus, de niet-gemarkeerde samenwerkingen wilt. Het is niet! |Wilde| de tijd en de vakantie! |Gekocht| voedsel, nieuw Eten, Slimmer, boeken… |Geklikt| De “Nieuwe Yogini Van De Blog”Video – anders, helaas, niet veel van…

Immer_wieder_sonntags_17Ik wens je een fijne Rest van de zondag en een goede Start in de nieuwe week!

Geef een reactie