Zoals altijd op zondag #6

De laatste “zondag”post is al een beetje, dat is de reden waarom ik terug kijk vandaag op mijn laatste paar weken in deze Vorm. Meer foto ‘ s van een dag op Instagram!

Immer_wieder_sonntags_11

Links boven: De love bugs van Rapunzel kreeg ik als een geschenk, de Lebepur poeder voor mijn Groene Smoothies gaf ik mezelf (hibiscus*, en groene kool), spinazie kreeg van mijn zus. Een deel van de rawbite bars gaf ik weg, de Rest was voor mij – ik hou gewoon van ze! De beste variëteiten van “Vanille Bessen”* en “Cocos”* smaak me. Rechtsboven: Hoewel het weer in Hamburg is nog steeds regenachtig, de bloemen bloeien: de Imperial crown heeft het recht, ontdekte ik was op weg naar het werk. Onderaan links: Nadat ik in de war met een kapper mijn haar “” ik heb eindelijk mijn nieuwe reguliere kapper: Marc, de eigenaar van CutStation in Eimsbüttel, is de enige Kapper in Hamburg, biedt de Krullen kapsel “CurlSys” door Brian McLean. Deze kreeg ik voor bijna 10 jaar van mijn vroegere meester kapper – niet langer kan ik nu, helaas, want haar Salon is gelegen op 400 kilometer van Hamburg. Als u krullen, natuurlijk, om te kijken, of een kapper aanbiedingen in uw omgeving van de snede. Rechtsonder: Met mijn vriend, ik was weer bij onze favoriete spaanse Tapas – de foto is slecht, want we zaten buiten en het was donker – de Tapas waren, maar zoals altijd mega lekker! Eerder hebben we kochten onze nieuwe keuken meubels worden geleverd, maar het neemt echter minder dan drie maanden! 🙁

Immer_wieder_sonntags_12Links boven: hadden We een bezoek van zuster-in-law en broer-in-law in spe en samen hebben we gekookt en het was een geweldige avond! Rechtsboven: ik zal in de toekomst proberen een beetje meer te betalen aan het feit dat mijn cosmetische “goede” ingrediënten – niet eenvoudig. In het geval van Instagram, ik heb het meegemaakt dat de Alverde producten hebben het “slechte” ingrediënten. Van stroop maan. Alleen zeep ik ben niet van plan was mij in de toekomst – een beetje van de kwaliteit van leven moet worden. Het boek “De monniken en mij”* lezing die ik op dit moment. Linksonder: Afgelopen weekend was ik in Köln, en bezocht ik de FIBO. In de avond was er in de Vapiano zelfgemaakte Ricotta-raket-Ravioli met verse cherry tomaten en geroosterde pijnboompitten in een lichte saus en spelt pasta met verse tomaten, Ricotta en geroosterde pijnboompitten in een huisgemaakte tomaten-Pesto. Erg lekker en gewoon het ding na een drukke dag – na alle, liepen we 15 km door het centrum van Keulen. Onderaan rechts: Op de terug weg van Keulen naar Hamburg – op de dag van de beurs, mijn vivofit van Garmin liet meer dan 23.000 uitgevoerd stappen – net onder de 18 km. Een Review volgt binnenkort.

Immer_wieder_sonntags_13Top links: Mijn zus heeft ons een groene Smoothie en mijn favoriete recept met kalk verfijnd. Rechtsboven: “Coffee with a view” op een Ontmoeting met een vriend in Alex op de Jungfernstieg. Onderstaande Links: Mijn favoriete combinatie van Alpro in de context van de Alprotops campagne. Rechtsonder: Nahid van de Elbe Orient Gastronomische heeft mij gekookt, deze Keer is het thema “komijn”. We werken samen aan een reeks van verschillende specerijen en kruiden.

Immer_wieder_sonntags_14Top links: Mijn gisteren diner. Rechts boven en links onder: Vandaag was ik met mijn vriend voor een brunch, Elbe76 in Eimsbüttel. De – in onze ogen – de beste Brunch in de stad! Rechtsonder: vers geperste jus d ‘ orange!

|Gezien| De criminaliteit met Daniela Katzenberger (“de vrouw en de Deiwelsmilch”). |Lees| De nieuwe vrouw Gezondheid en het boek “De monniken en mij”*. || Met dank aan mijn vriend: “Fuck Forever” van Babyshambles, die hij NU heeft ontdekt. Het maakte Gewerkt elke Keer voor de gein, want ik heb gezien dat Pete Doherty en de Band 2006 live – en vind het lied van vandaag, alleen vervelend 😉 |Gedaan|, veel voor de Blog (bijvoorbeeld lange uren te werken in de nieuwe Clean Eating E-Book aangesloten), vrienden gemaakt |Gegeten| Heel veel van zichzelf en anderen in verschillende koken ‘ s avonds met vrienden, en Tapas op uw favoriete spaans restaurant, vandaag een Brunch in Eimsbüttel… |Drinken| veel water en thee (min. 2 liter per dag!), vandaag Brunch met verse munt thee en huisgemaakte Appel mint spritzer. |Gedachte| te Veel waarschijnlijk! 🙂 |Happy| Over mijn weekend in Keulen, mooie Ontmoetingen en telefoongesprekken met vrienden. Dat mijn vriendin Mimi van hoge hakken en hardloopschoenen is het bloggen weer vaker. |Lachen| Met mijn vriend en met mijn moeder. |Geïrriteerd| Over Ondankbaarheid. |Gewenste| Tijd…! |Gekocht| eten, een paar tijdschriften en boeken, ontspannings Cd en de nieuwe DVD van Barbara Becker. |Geklikt| Video ‘ s van lady land rand, en Janina.

Ik wens u een goede Start in de week!

 

Geef een reactie