Zo Schoon Mogelijk Challenge finale spurt van het jaar met een Schone Eten

De 2-weekse Training-Challenge is voorbij!! Kijk nu terug… om te beginnen zou ik willen zeggen: DANK u! Op Twitter, op Facebook, in de comments, via e-mail….Ik krijg veel feedback van u in deze 2 weken. “Kan ik nog meedoen? Welke Sporten doe je vandaag? Hoe lang heeft het je? Hoe kan ik het beste om te beginnen met de body rock?” Ik vind het geweldig hoe velen van u hebben spontaan meegedaan in en hoe motiveren dat was voor mij. Ieder op zijn eigen manier, zonder Stress. Je bent de beste! 🙂

Mijn doel is de Uitdaging van de continuïteit was. Ik wilde soort als nieuw, mijn training plan, ontwerpen en opnieuw op te starten. Ik heb niet bereikt, ook als ik zoals gepland is absoluut actieve elke dag (ik heb uitgebreid Ja het tijd om de 2 dagen). Niettemin, ik heb een totaal van 12 body rock Trainingen in de laatste 2 weken en zelfs mijn jaar doel van 150 Workouts van tevoren! JA!!

Hoe heeft het veranderde mijn lichaam in de tijd?

Ik zal zeker opnieuw indienen om de spiermassa. Vooral op de buik en de benen, ik kon vertellen. In de zomer Uitdaging net voor onze California vakantie was, maar “zien”. Ik zet duidelijk op de Schone Eten. Want schoon ik heb nog niet gegeten voor de laatste paar dagen, helaas, echt. Te veel snoep, in de avond, vaak brood in plaats van groenten, enz.! In de zomer, dat was zeker het belangrijkste punt voor mijn ‘Bikini body”!

Ik gedeeld met Mimi van hoge heelsund loopschoenen over en we hebben allebei spontaan zei: JA, WE WILLEN ETEN, SCHONE(RE)! We willen weer richten op de natuurlijke voeding, kleine maaltijden en schoon te koken en ons lichaam meer Goed. Je bent wat je eet! Dit principe is de Basis.

Tegelijkertijd moet ik mijn eten naar het volgende Niveau te verhogen. Ik wil het ontdekken van nieuwe gerechten, nieuwe recepten, nieuwe Alternatieven en nieuwe bronnen van het aanbod. Voor mij is het opnieuw Kijken van de film heeft geïnspireerd “Hungry for Change”. Ook hier, je bent wat Je eet. Ik wil niet naar de ontwikkeling van de punt, maar voor mij, zelfs in Schone Eten.

Om deze reden roepen we twee van deze Tijd, om een gemeenschappelijke Uitdaging:

ZO SCHOON MOGELIJK (#ACAP)

Met Clean Eten voor het einde van het jaar rally

Gemuesekorb

We hebben gevonden, nu is de perfecte tijd om te beginnen met het Reinigen van het Eten, of een weg terug te vinden op de Schone Eten track.

Duidelijk, het is de feestmaand komt eraan, maar voor ons is dit gewoon de uitdaging om aandacht toch naar de voeding, en niet lukraak snoep, koekjes, etc.? Het moet echter worden geen kunstmatige druk. Dwang is geen hulp. Schoon Eten moet een plezier zijn. Het is de bedoeling te wekken enthousiasme, nieuwsgierigheid en tevredenheid. De tijd om ons om inventief te zijn, om te zoeken naar schone Alternatieven en ons mee te delen. Schoon Cookies? Cleaner Kerst Punch? Schoon het eten op de kerstmarkt? We zullen zien wat We kunnen vinden, om onze aanloop naar Kerst “zo schoon mogelijk”. Onze Kennis en ervaring te delen, Mimi, en ik ben het graag met u. Maar we kijken ook uit naar groot op de gemeenschappelijke uitwisseling.

U moet samen met haar in de stemming? Weet jij een goede, schone Kerst recepten? Of je vind het ontzettend moeilijk om te voeden in de aanloop naar Kerstmis gezond? Vertel ons wat u denkt. (En wensen ons veel succes!) 🙂

Als een prelude op een schone tijd voor u om de 2. Film food matters kijken. Het kan gezien worden van ‘ s morgens tot 30.11.2012 gratis. Ik ben erg benieuwd om te zien welke inzichten hij moedigt me te dagen.

Hier kunt u de Trailer bekijken:

Geef een reactie