Mijn cadeau voor u: De 50-pagina Schone Eten Gids

Het is eindelijk hier! Ik heb de update een paar dagen geleden en nu mijn gratis Schoon Eten Gids met 50 pagina ‘ s, een overvloed aan Schone Eten Weten. Vragen en antwoorden over het schoon maaltijden, Schoon het Eten in het dagelijks leven, Schoon het Eten in het kantoor, toegestaan) en ‘verboden’ voedsel, schone Alternatieven, en nog veel meer. Ik wens u een vrolijk Pasen en veel plezier te lezen en uit te Voeren!

Wat is de betekenis van de Schone Eten Gidsen?

Het doel is vrij simpel: je bent net zo enthousiast als ik, van het Reinigen van het Eten van het concept en de wil te leven in de toekomst? Prima! Ik wil dat je om de conversie van uw dieet met deze Handleiding zo eenvoudig mogelijk te maken. Want om te weten hoe het te doen, in principe, is slechts één kant van de medaille. De andere kant is de integratie van Schone Eten in je dagelijks leven en naar het antwoord op de detail vragen.

Wat zijn de vragen en antwoorden zijn nieuw voor de Clean Eating Gids?

Al in de eerste Versie van de Schone Eten Gidsen, heb ik beantwoord een verscheidenheid van vragen over het Reinigen van het Eten van een dieet concept vanuit mijn oogpunt en praktijk. Maar natuurlijk kunt u ook gevraagd hem vragen, die ik nu geïntegreerd in de Gids en mijn antwoorden zijn toegevoegd. Bijvoorbeeld hier:

  • Welke soorten fruit schoon zijn?
  • Welke soorten graan zijn geschikt voor Schoon Eten?
  • Met wat kan ik innemen mijn brood?
  • Er zijn schone Alternatieven te Chips & co.?
  • Heet “clean-cooking”, dat ik altijd vers koken?
  • Wat is een voorbeeld van een dag op de Schone Eten?
  • Hoe kan ik voed mezelf in het kantoor schoon?
  • Wat moet ik doen als ik bij vrienden enz. ben uitgenodigd?
  • enz.

Hoe krijg je het Clean Eating Gids?

De Clean Eating Gids is en blijft hetzelfde voor alle ETEN TREIN LIEFHEBBER gratis! Hij is mijn geschenk aan je trouwe lezers!! U hoeft te doen is inschrijven op mijn Nieuwsbrief. Als u zich nu inschrijven voor mijn Nieuwsbrief, krijgt u de Clean Eating Gids is direct gekoppeld aan de toepassing als een Download Link in mijn welkomst e-mail. Je hebt ingeschreven voor mijn Nieuwsbrief al, dan kunt u de bijgewerkte Gids automatisch met het volgende probleem in uw mailbox.

Het is Pasen…Wat ik wens van u? 🙂

Ik wens je veel vreugde, nieuwe inspiratie, Aha-ervaringen en een heleboel alledaagse kennis met dit eBook! Het is gedaan!

Aan de andere kant de wens van je om weg te geven mijn Schone Eten Gids! Sharing is caring! Als je het wilt, en je kunt leren, dan geef het aan andere mensen in uw omgeving die kunnen profiteren van het als goed. Deel deze Blogpost op Facebook en co. en help mij, mijn boodschap is dat Schoon het Eten is erg eenvoudig in het dagelijks leven, te implementeren, te dragen in de wereld. DANK U!

Vrolijk Pasen en de mooie lente dagen!

Geef een reactie