Schoon Eten te gaan Als je kunt gaan voor een gezond dieet

Bijna geen van ons besteedt de hele dag in uw eigen vier muren en kookt elke maaltijd met de vers gekocht, alle-natuurlijke ingrediënten. Veel vaker zijn we geklemd in een professionele of persoonlijke sterke en brengen het grootste deel van onze tijd ver verwijderd van onze keuken. Vandaag ben ik bijvoorbeeld op de weg naar een 4-daags Seminar in zuid-Duitsland en niet in de gelegenheid zijn om te koken voor zichzelf. Daarom moeten we suggesties over hoe wij u kunnen on-the-go in ons dagelijks leven schoon, zonder toevlucht te nemen tot ongezonde kant-en-klare producten! En dat is precies de “Schone ” Eten” te gaan “” ik schoot een nieuwe Video voor jullie…

Clean-Eating-to-go

De Schone Eten om te Gaan Video

In deze Video zal ik je vertellen wat maaltijden en Snacks die ik op-het-samen gaan en hoe ik het houden. “Schoon het Eten om te gaan” kan worden zeer divers! Van een Groene Smoothie, zelfgemaakte energierepen, groente chips en de vorige dag-de”radicalen” luxe salade creaties (of mijn kat) ik nam het allemaal. Het is gewoon een kwestie van voorbereiding. Bij de laatste, in het geval van mijn Yoga opleiding weekend, ik ben de kampioen van de schone on-the-Go-care! Daarom geef ik meer om u in vandaag de Video van mijn beste tips & Tricks over het thema “Schoon Eten te gaan”.

Ik hoop dat de Video laat je zien dat zelfs “on the road” moet eten geen excuus voor ongezonde klaar! Pak de “Tupperware-dozen” met schoon Traktaties voor de dag en kunt de Volledige scoop is een ongelofelijk goed gevoel! Veel makkelijker dan we vaak denken. Mijn kleine opslag helpers, die u kunt zien in de Video, ik link direct naar u toe. Zoals ik al zei: In de beste tijden van mijn Yoga opleiding, ik had ze ALLEMAAL.

  • Sistema Salatbox
  • Sistema lunch box met 3 compartimenten
  • Een Alternatief voor het drinken van kopjes voor Groene Smoothies, want ik kan me niet herinneren waar ik hem kocht
  • Contigo thermo beker voor mijn groene thee

Met deze helpers, ik ben al eng en kan alles wat ik leuk vind: Groene Smoothies, koffie, pre-gekookt voedsel, salades, groente sticks, noten, en nog veel meer. Veel plezier!

Geef een reactie