Schoon Eten is steeds bekend!

Vandaag de dag, een Bericht uit het hart!! Want ik ben zo blij dat het Schoon Eten concept van de Tosco Reno of gewoon het concept van natuurlijk voedsel in Duitsland is altijd bekend en populair.

Ik was gewoon bij REAL, – een grote supermarkt keten voor Otto-Normaal-consument – winkelen en ontdekt in de groenten en fruit Afdeling van een klein boekje: “een Beter leven, natuurlijk, de hoogte van de” winkelen is zijn titel. Het is een klein, gratis gids voor klanten om meer te leren over gezonde, natuurlijke voeding. In deze speciale zomer editie een artikel over de voordelen van lokale producten, oogst kalender, en sommige echt heerlijk klinkende, schoon, en zelfs veganistische recepten voor fruitige salades, Smoothies, etc. zijn opgenomen. Dit raakte me echt de ontlasting! Zo een grote keten, zoals de ECHTE, verdienen met Cola, Chips en Steaks, er is zeker meer dan de sla of regionale Appels, de inspanning om te maken een informatie boekje voor de consument?! Ik ben erg onder de indruk!

Clean Eating im Alltag

Maar niet alleen deze ervaring leidt me af te schrijven Post van vandaag. Ik merk ook via mijn Blog, hoeveel mensen zijn geïnteresseerd in een keer naar het onderwerp van Clean Eating. Een jaar geleden, toen ik begon, gaf op het boek van Tosca Reno is zeer weinig informatie in de duitse taal. Er zijn een paar Blogs, maar geen informatie op de pagina ‘ s, geen andere boeken bestaan, geen forums, discussies, enz., hoewel Schoon het Eten in de Verenigde Staten zeggen, lang geleden, letterlijk iedereen aan het praten was over. Een jaar later, het ziet er al heel anders! Hoewel er nog geen duitse editie van De Eet-Clean Dieet door Tosca Reno, maar meer en meer mensen ontdekken in Duitsland, de Clean Eating concept. Bijna dagelijks nieuwe aanvragen via e-mail geïnteresseerd in Schone Eten om mij te bereiken voor beginners, zoals ik was een jaar geleden. (Een grote Hallo aan u! 🙂 ) Er zijn altijd meer boeken in deze richting. In de duitstalige voeding forums zullen worden besproken in een keer. Ook bedrijven ontdekken het concept en reageren met ten minste kleine veranderingen in deze richting. En, uiteindelijk, meer en nog meer leuke Blogs van mensen die willen schrijven over Schoon het Eten in Duitsland. Dit is een ontwikkeling die vind ik echt geweldig!

Ik ben zo overtuigd van dit concept! Schoon Eten is het Beste wat ik kan doen voor mijn lichaam in termen van voeding! Ik heb ontdekt in het afgelopen jaar, zo veel nieuwe heerlijke gerechten en zo veel Junk Food verleidingen weggelaten. Zonder dat ik ooit het gevoel gehad te moeten missen iets! Hoewel ik niet feed me eens elke dag te reinigen 100%, mijn dagelijks Eten van zo veel beter dan in het verleden. En dan als ik echt tijd om echt schoon te keren, schroef-in de situatie van dit moment waar ik eet bijna 100% Schoon-Eten-compliant, en op mijn Hawaii-figuur-van werken, omdat ik merk na een week met Schone Eten en matig sporten duidelijke verschillen in mijn lichaam!!! Ik vet te verliezen, het overtollige lichaam, ik voel me fitter, ik voel me meer alert en zelfs mijn spijsvertering werkt beter. Ik durf te zeggen dat het met een andere voeding in de wereld. Schoon Eten voor mij is het dieet dat het beste werkt voor u. Het is eenvoudig te implementeren, absoluut geschikt voor dagelijks gebruik, een zichtbaar cadeau voor het lichaam, en laat dus veel ruimte voor creativiteit in de bereiding van voedsel die u voordien niet voor mogelijk hadden gehouden. Ik had nooit gedacht dat ik zou mezelf beschrijven als een hobby kok. 😉 Ook Schoon Eten kan in allerlei vormen, als een normaal station, als een vegetarische, zoals Veganisten, raw foodists, enz. – het is alleen natuurlijk voedsel. Om te eten dus “schoon”.

Als het aan mij lag, moet je weten dat elk van de Schone Eten en de beste ook na deze feed! Het maakt me erg trots dat het Schoon Eten golf loopt over nu zo traag van Amerika naar Duitsland! Het is gewoon een Trend? Het is een duurzame beweging? Ik weet het niet. De tijd zal het leren hoe het allemaal van de tijd. Maar ik denk dat het is een groot plezier om te zwemmen als een duitse, Schoon het Eten blogger in het midden van de as en de andere mensen om Schoon te Eten. 🙂

Geef een reactie