Mijn ervaring met de GARMIN Vivofit + wedstrijd

“Ik wil meer te bewegen,” is de Slogan van de Fitness armband Vivofit door GARMIN is. In de laatste 8 weken, is het niet gegeven een manier om me van de zijkant en van mijn Arm. De grote vraag is nu: ik Heb echt beweegt mij meer? Of mijn dagelijkse activiteit is door de Vivofit, op zijn minst bewust? In mijn Post van vandaag trek ik een conclusie….niet alleen dat, maar….er zijn ook prijzen te winnen!

Vivofit-Fitness-Armband

Voordat ik het schrijven van een lange roman de gedetailleerde functies van de Vivofit, ik zou u graag beschrijven liever kort en zoet, mijn ervaring met de Fitness armband voor de GARMIN en de drie belangrijkste criteria om te evalueren. Dus hier gaat het:

Het Ontwerp van de Vivofit:

De meest geweldige armband is nutteloos als je het moeilijk, omslachtig, of vervelend. Integendeel, de Vivofit! De Vivofit is eenvoudig, ziet er sportief en kan ook gedragen worden als een normaal horloge. Zelfs in het kantoor! Ik werd gevraagd in de laatste weken zelfs meerdere malen, waar had ik dit nieuwe, luxe horloge. 😉 Dus in het Ontwerp van de Vivofit is voor zowel mannen als vrouwen, top! De enige vlieg in de zalf: In het donker is, is het Display niet meer leesbaar omdat het geen verlichting. Het moet ook beschikken over meer dan een jaar van de levensduur van de batterij.

Draagbaarheid en de verwerking van de Vivofit:

De Fitness armband de GARMIN zowel geschikt voor kleine en grote polsen (twee armband maten worden geleverd), het is goed gemaakt en bevat meerdere en zeer betrouwbaar. Volgens GARMIN is zelfs waterdicht. Ik heb het gered naar de douches. In termen van de kwaliteit van de Fitness band, ik heb om over te klagen, helemaal niets!

Motivatie door de Vivofit:

De Vivofit toont u uw dagelijkse doel in stappen, en te leren van uw activiteiten. Dat is, als je op de weg een stuk, dan is uw dagen verhoogt het doel met de tijd. Het is de bedoeling om een uitdaging! Op normale werkdagen, waar zat ik veel, en geen sport hebben gedaan, het was niet makkelijk, mijn dagen ontmoet op het werk. Uiteindelijk wist het met de tijd dat ik ga lopen vaker en, bijgevolg, het bood voor mij een hogere dagelijkse doel….Als, echter, heb ik draaide echt “lang” run-of-ronde, het was makkelijk voor mij om mijn doel te bereiken voor de dag, of soms zelfs aanzienlijk-vervullen. Beweging loont!

De meeste van alle gefascineerd door de Vivofit Fitness armband, heel eenvoudig, het display van mijn absolute stappen per dag. En hier is ook mijn ambitie! Dus ik ben tijdens de test fase, bijvoorbeeld, mijn eerste halve marathon en natuurlijk, het was ongelooflijk om te zien dat er een aantal van bijna 28.000 uit stappen aan het einde van de dag. Drie keer zo veel als mijn dagen. JA! 😉 Kijk mijn absolute dag is uitgegroeid tot werk voor mij in de laatste weken van de Routine, en ik was gewoon proberen om te “lui” dagen in de avond van tijd tot tijd, een paar stappen meer met een kleine schijf, etc. invoegen. Bingo! Precies wat de armband van mij!

Mijn Motivatie is ontstaan, daarom, van de speelse aanpak. “Hey, ik kan het niet vandaag, nog een paar stappen? Kan ik crack-misschien mijn stap graaf van gisteren? Of laten we eens zien, hoeveel stappen overgelopen brengt een halve marathon of de grote shopping tour met je beste vriend?” Ernstige evaluaties via GARMIN Connect heb ik gemaakt tijdens mijn test fase. Ik denk niet dat het nodig was!

Mijn conclusie voor het Vivofit fitness band:

Als ik de Vivofit is echt meer oefening dan voorheen, kan ik niet zeggen. Ik ben eigenlijk heel veel! Echter, het heeft mij in ieder geval een beter besef hoe veel ik ga op afzonderlijke dagen (met een dag op kantoor, in vergelijking met een dag van sport) en wat is het lopen in dit opzicht. Daarom zou ik willen zeggen dat De Vivofit is geworden voor mij een betrouwbare metgezel, wil ik niet missen en naar me toe en met een knipoog zegt, “Hey, Kristin, vandaag mag het een beetje meer….denk je ook niet?!”

En nu naar de wedstrijd…

Dat was mijn ervaring met de Vivofit van GARMIN. Ik zou graag willen, echter, is dat u kunt uw eigen afbeelding en ik organiseren een grote loterij. GARMIN heeft mij gevraagd voor een teken gelijk is aan 2 Vivofit fitness banden beschikbaar: één in turquoise en een in het zwart. Dank U!

Wat u moet doen om de concurrentie?

Uw antwoord onderaan in het vakje “opmerkingen” de volgende vraag: Hoe gemotiveerd ben je om meer te bewegen in het dagelijks leven? Wat zijn de beste tips? Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via commentaar, en heeft dus de Kans op het winnen van één van de twee armbanden.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 24.06.2014 om 18: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar, ik zal kondigen een dag later op Facebook en schrijf je via e-Mail.
  • Ik verstuur zowel Vivofit armbanden direct aan de winnaar. Wat is de winnaar in wat armband kleur wordt ook beslist het lot.
  • De mannelijke lezer kan zeer wenst deel te nemen. De Vivofit is voor zowel mannen als vrouwen groot.
  • Vertel een vriend Deel van de competitie is denk ik groot. 🙂

Ik hou mijn vingers gekruist! Blijf actief!

Geef een reactie