Schoon het Eten in het dagelijkse leven: De eerste twee Video ‘ s zijn online!

Taaadaaa….vandaag is de dag! De eerste twee “Schoon het Eten in het dagelijks leven”Video’ s om online te gaan. Voordat u gaat u maar wilde naar beneden, ik moet u vertellen van de geschiedenis. Dat was erg grappig!

De lijst van onderwerpen die ik zorgvuldig voorbereid en ik voor het laatste weekend twee prachtige beginners onderwerpen gezocht. Er zijn twee onderwerpen die me interesseerde aan het begin van mijn Schoon het Eten van carrière is ook branden en je wilt weten van mij.

  • Maaltijden: hoeveel maaltijden eet ik op de Schone Eten per dag? En hoe kan ik verdelen over de beste?
  • Ontbijt: wat is mijn Schoon het Eten van Ontbijt eruit?

Clean-Eating-Video

Dus maakte ik mezelf aan elk onderwerp, korte notities en mij het genot van margarita ‘ s in de voorkant van de camera. “Het is slechts 2 korte Video’ s waarin ik je vertellen van mijn ervaring”…dat is wat ik dacht, zo gemakkelijk in de theorie. In de praktijk, dit zag er heel anders uit. Ik moest om sommige Pogingen tot ik was in een heel korte tijd (dat was mijn conditie, je korte Video ’s te presenteren), maar tegelijkertijd in de nodige details, de Video’ s in het vak. Opmerking: geen is Kort en to the point.

Tijdens het filmen van de laatste scène van de Super-GAU mij toen overkwam: ik ga naar de camera druk op om de opname vergemakkelijkt de knop “Voltooien”en realiseer me dat ik nog niet eerder had geduwd, zou het lijken op “REC”. Onzin! Dus er was geen geweldige laatste scène en ik kon draaien de Hele zaak opnieuw. Uiteindelijk sta ik voor een totaal van 17 minuten van de Film, dus ongeveer twee en een half uur in onze keuken… 🙂 Maar het is ook erg leuk!

Nu wil ik spannende je niet langer in spanning. Hier zijn ze dan: Mijn eerste “Schoon het Eten in het dagelijks leven”- de film voor je. Ik hoop dat je iets vindt voor u om te leren van deze, Schoon het Eten beter in je dagelijks leven te implementeren, en weet nu, wat ligt er achter de beroemde “Havermout” in de Versie “Kristin). Dan is het twee en een half uur hebben betaald uit in de keuken voor mij…. Veel plezier bij het kijken en Delen!

Geef een reactie