ETEN TREIN LIEFHEBBER van koken schoon ik ben op zoek naar een Schone Eten recept!

Vakantie heeft altijd iets heerlijk…we komen van onze dagelijkse beslommeringen uit te schakelen en door te komen deze aangename afstand – zelf-van onze favoriete projecten – weer nieuwe ideeën.

Dus het ging met mij naar Hawaii. Ik zat op mijn ligstoel in de tropische tuin, en lees mijn e-Mails. Voor de zoveelste keer, een zeer gemotiveerd en gelukkig-ETEN TREIN LIEFDE, een lezer schreef me: “beste Martijn, je hebt mij gemotiveerd zo vaak, en geïnspireerd met je Blog. Nu wil ik het terug te geven zodra er iets moois van. Daarom heb ik deel mijn absolute favoriete recept met jullie. Het gaat als volgt…..”! Misschien voel je je nu, want elke maand een gokje te wagen of twee van deze prachtige mail in mijn mailbox.

De volgende grote ETEN TREIN van actie houdt!

Ik moet toegeven, niet alle van hen dat ik kon koken. Anders zou ik hebben gezegd, in de tussentijd, een beetje koken, kan een boek kunnen vullen met hoe ik het heb gedaan toen ik met mijn eerste gratis e-boek voor Groene Smoothies (die ik nog steeds aan het hart 😉 ). In de meeste van de e-Mails met recepten er geen foto ‘ s helaas, dus het is moeilijk om ze met u te delen in een mooie Vorm. Maar als ik dommelde in Hawaii erg ontspannen in de voorkant van me, ik kwam aan de redding met een geweldig idee.

Ik begin een gesprek en geven alle gemotiveerde liefhebbers van koken, ETEN TREIN LIEFHEBBERS een fase op mijn Blog. ETEN TREIN LIEFHEBBER van koken schoon.

Waarom moet ik denken van mij altijd, alle recepten koken en fotograferen, als ik al zo veel inspiraties van de lezers? Ik zou graag een kamer en je favoriete recepten met alle ETEN TREIN LIEFDE Fans delen. Tenslotte hebben we allemaal baat bij het goed…

Hoe ga je te ETEN TREIN LIEFDE recept auteurs?

Van nu af aan, zou ik – naast mijn eigen recepten – per maand, één tot twee Clean Eating recepten voor ETEN TREIN LIEFDE post. Natuurlijk, zult u worden aangeroepen als een auteur met uw eerste naam (of nickname). Ik wil niet om te versieren, tot slot, met vreemde veren. Voor dat u mij per e-Mail van je zorgvuldig geschreven recept (alle ingrediënten met veel informatie, deel informatie, en natuurlijk al de nodige stappen). Ook, moet ik een van u ten minste twee goede, smakelijke foto ‘ s, als u bent ook van mijn recepten op de gebruikelijke manier.

Ik ben op zoek naar uw inzendingen, en beslissen of het is gepubliceerd en geven u vooraf bericht wanneer het wordt weergegeven. Ja, en dan bent u het recept auteur ETEN TREIN LIEFDE en dragen bij aan het succes van deze mooie actie “ETEN TREIN LIEFHEBBER van koken schoon als het al zo ver is:”. Ik ben zo opgewonden om te zien hoe onze Gemeenschap reageert!

Wat heb je te zwaaien voor ETEN TREIN HOU de lepel?

Op de voorgrond, natuurlijk, het plezier moet worden! Ik hoop dat de actie bevordert ook uw het koken van genot, nogmaals, netjes! Bovendien kunt u zeggen met Trots dat heeft uw favoriete recept op het Internet, waar meer dan honderd duizend Fans gevonden kan worden. Dit is iets anders dan het verdelen van het alleen in het kantoor, onder collega ‘ s, of? 🙂

En last but not least: Voor elke gepubliceerde recept heb ik de auteur stuurt een van mijn favoriete kruiden thuis. Ik kook erg veel met herbaria en checklist plantennamen kruiden en vind je klas! Daarom wil ik – ZONDER samenwerking – een kruiden als dank voor de publicatie op te sturen. Laat u door ons verrassen wat het is!

Wat zijn uw Clean Eating recepten?

Ik wil niet te veel beperkingen voor uw recept inzendingen, maar alleen de fundamentele regels van Schoon Eten en mijn blog lijst opnieuw als een oriëntatie voor u:

  • Alle gerechten moeten schoon, dat is gemaakt met natuurlijke, verse ingrediënten (zonder suiker, kunstmatige aroma ‘ s, afgewerkte producten, enz.)
  • Van de drank, salades, soepen, hoofdgerechten voor Desserts, gebak en Snacks elk recept is van harte welkom. U weet dat de diversiteit van mijn recepten.
  • Ik weet niet publiceren recept idee tweemaal. Wat was er in mij, is als een publicatie uit.
  • Ik post alleen recepten zonder vlees, want ik bezit geen van eten.
  • Stuur mij uw volledige recept, incl. Foto ‘ s *protected email*
  • De kwaliteit van uw foto ‘ s is erg belangrijk. Het moet echt goede foto ‘ s. Dat is te zeggen: Alsjeblieft, voorwaarden, en de vriendelijke, aansprekende foto ‘ s, aandacht te besteden aan goede verlichting, met versieren! 🙂 Voor fotografische inspiratie, neem een kijkje op de beste tijden op Pinterest onder “Food foto ‘s”.
  • Er moet minstens één foto in een liggend formaat. Dit is de cover foto. Alle andere foto ‘ s gewenst!
  • U heeft mij verzekerd dat uw recept en de foto ‘ s komen van uw pen en uw pand laat u mij voor publicatie. De foto bron ben ik ook tevreden.

Nu alles is gezegd dat het Belangrijk is. Daarom ben ik nu gek over uw recepten! In het ETEN TREIN HOU Facebook groep, verzocht ik de één aan het einde van de quota en vervolgens veel positieve Feedback.

Dus je heerlijk Clean Eating recepten! We laten de actie beginnen. ETEN TREIN LIEFHEBBER van koken schoon! Hoera!

Bron Afbeelding: Shutterstock / 349133213

Geef een reactie