Als ik hebben dit jaar, maar mijn Marathon-ik liep!

Ja, u leest het goed! 🙂 Ik ben het uitvoeren van dit jaar, hoewel niet een Marathon, maar ik heb ervaren in mijn eigen Marathon en een van mijn grootste dromen in vervulling gegaan. Nu, 6 maanden en 48.452 woorden later, het is gedaan! Het manuscript voor mijn eerste boek is geleverd en dus een langverwachte doel voor mij is het vandaag. Je kunt je niet voorstellen hoe het ziet er gewoon bij me…schreeuwen van geluk, tranen van opluchting, bevende handen en dansen van vreugde. Pure emotie! Zo was het in de laatste paar maanden…

Als ik terug kijk op de laatste helft van het jaar, het werd gekenmerkt door een ware gevoel van een achtbaan. Gisteren, toen ik vertelde een vriend over, hij zei: “net als een Marathon!” En als hij een lange tijd een marathon loper moet weten….

Het begon tijdens het eerste gesprek met mijn uitgever in München een Café, en ging op met de latere ondertekening van de auteur contract in mei. Mijn officiële inschrijving voor de Marathon. Op dit Moment was het voor mij voelbaar dat ik zou eigenlijk een goede schrijver, ik zou gaan voor de Start-en, hopelijk, gelukkig en succesvol te komen. Al onze Bali vakantie heb ik mijn eerste gedachten en is de auteur van mijn boek-concept, wat wil ik in dat Hoofdstuk hoe te broach het probleem. Een beetje later een keer, daarna volgden de plannen, tot wanneer ik zou schrijven dat Hoofdstuk. Vergelijkbaar met de opleidingsplan!

Met het daadwerkelijke Schrijven, ik gestart op 01. Juni. Ik heb gereserveerd mijn vrije maandag nu voor mijn boek en schreef en schreef en schreef. De eerste kilometers had ik te melden om mij in mijn schrijfstijl en mijn tempo, en nog een aantal correcties te maken in mijn agenda. Maar dan was het altijd vloeibaar, en ik zat veel Tijd verloren in gedachten voor mijn MacBook en dacht opeens een helder: “Hey, ik ben het schrijven van mijn boek!” Een fijn gevoel! Natuurlijk, de dagen waar het werkte niet en zo kwam ook van tijd tot tijd, als ik zou hebben gewild. Vanwege het feit dat ik schreef slechts een dag per week op mijn boek, was de dag het resultaat is belangrijk voor mij. Ik had graag een Marathon met een tijd doel in het achterhoofd, die “belasting op 15.11.,” en – in tegenstelling tot in de Marathon onderhouden. Maar met de tijd, ik merkte ook: hoe meer ontspannen ik nam de Brief, hoe beter het ging voor mij! Ik schreef een veel meer authentieke en uit een vol hart wanneer ik mezelf onder druk.

Begin oktober kwam ik in het laatste derde deel van mijn marathon. In Mallorca, vervulde ik een andere droom. Ik wilde een boek schrijven, maar ik droomde van het Schrijven op een Finca en het is juist dit verlangen heb ik vervuld mij in de eerste week van oktober, tijdens onze vakantie – mijn Werk en de Reis naar mijn favoriete eiland. Toen dacht ik: “Ah, de laatste paar kilometer kan zo moeilijk….Ik ben zo ver gekomen!” Nee! Kort daarna, de bekende man met de Hamer. Ik kon niet meer eenvoudig! Ik stond uren in de keuken (ook in de avond na mijn Werk), schreef, gecorrigeerd, probeerde dat weer uit te Oefenen en aan het eind van de dag, ik was gewoon moe en wist niet of ik zou grijpen. Ik zat zelfs twee avonden hard aan het Bureau, met mijn gezicht begraven in zijn handen en wilde niet dat ik te roeren. Mijn vriend was zo lief en schreef me op een dag een definitief schema, met elke stap die ontbrak voor mij. Ik was zo ontroerd door het feit en ging de andere dag met de intentie om te slapen: “Morgen een betere dag. Vanaf morgen, ik ga om de sprint!” De volgende dag werd ik wakker en eigenlijk voelde me beter, sterker. Ik heb alle krachten, nam het Plan in de Hand, en liep uit! Het was nog wat werk doen, maar met elke kleine voltooid ding, het was minder. Ik kwam dichter bij mijn doel…..en toen zag ik het! Het is een bijzonder Moment was een week geleden. Ik had getekend voor een meer optimistische manier om een Yoga Workshop in Berlijn, en normaal gesproken mijn Ego zou hebben gezegd in deze Fase: “Hoe kon je?! U heeft een hele dag ontbreken, maar dan om het te verbeteren!” Maar zo reed ik op zondag ochtend naar het Oosten, en aan mij de opkomende zon in het gezicht van de rail, omdat ik wist: “ik zal bij mijn doel net op tijd…!” En net zoals het gisteren was. Ik lees mijn boek op de laatste dag, nogmaals, volledig en corrigeerde een paar kleine items, dan ik drukte op “opslaan”, stak mijn armen in de lucht en juichte met enthousiasme. Mijn vriend kwam door mijn luid Gejuich, gelokt met een glas champagne in mijn kamer en we kwamen samen op deze ongelooflijke afdronk. 48.452 woorden – stel je voor dat elk woord voor een bijna een Meter lang stap! Dan zijn we eigenlijk op de marathon afstand! Ik zal het nooit vergeten dit Moment…

En vandaag, op mijn vrije Blog-niet-meer-boek-dag, voelde ik me meer dan alles. Ik vrij van mijn werk kamer, ik ben een lekkere Energie Ballen, geef mij alles, wat goed is voor mij, en ik zal hier vanavond vieren met uw dierbaren tijdens het eten een beetje. Omdat prestaties worden verondersteld om gewoon van te genieten en gevierd. Het is een mooie dag! Mijn manuscript is nu verwerkt door mijn uitgever “volgende”. De eerste ontwerpen die ik heb gezien, en ik ben nu op zoek naar alles wat er gebeurt in de komende weken en maanden. Mijn deel is klaar, nu de uitgever zijn Best doet zodat wij u in de volgende lente, echt een leuk boek. En ook de liefde van God kan een beetje helpen! 🙂

Ik ben blij dat ik heb geschreven voor mijn eerste boek is nu klaar en ik ben nu al benieuwd enorm op mijn Blog!! Ik krijg veel leuke ideeën en, boven alles, een plezier om terug te zijn, en om u te voorzien van nieuwe Motivatie, Inspiratie, hart problemen, Trainingen, recepten, en co. Mijn energie is nu hier terug bij ETEN TREIN LIEFDE – de Blog. Hoe gepast is het, dat twee dagen geleden is mijn certificaat van de duitse Patent and trademark office is aangekomen. Omdat ik mijn Baby te beschermen en het kan nu officieel®: ETEN TREIN LIEFDE®.

Geef een reactie