WIJ zijn eigenaar van DE NACHT 2014 in Berlijn

Gisteren liep ik mijn langste run: 17 km in de felle zon! Mijn eerste halve marathon. 🙂 Ik ben nog steeds ingelogd, maar nee, want ten eerste, een zeer speciale waarop de gebeurtenis wordt in mei, met mij, of moet ik zeggen run – of-party op het programma: WE BEZITTEN DE NACHT 2014 in Berlijn.

WE OWN THE NIGHT 2014

Want ik was uitgenodigd door NIKE persoonlijk, ik in het bijzonder, in de hoofdstad van dit fantastische hardloopevenement op 30 November. Mei 2014 deel van uitmaken! Na de Women ‘ s Run 2012 in Keulen en de COLOR RUN 2013 in Hannover, ik ben opgewonden om te zien wat deze te bieden heeft, lanceerde NIKE de running event. De belofte is groot: “Wij zijn eigenaar van de nacht. Het is meer dan alleen een wedstrijd. Het is een beweging!” En als ik kijk naar de Video van vorig jaar, ziet er na een hele hoop plezier!

Wat is het bijzondere van WE OWN THE NIGHT?

WIJ zijn eigenaar van DE NACHT is een zuivere vrouw, elk jaar, rond de 10.000 deelnemers gaan in super-cool Race Shirts van NIKE aan de Start. Het bijzondere van deze, voor mij, is dat hij is quasi-in de nacht – in de twilight – start. We lopen in feite in de nacht! Nu laten we ons voorstellen dat het al een zwoele zomeravond, met aangename temperaturen en met 10.000 mooie vrouwen met deze route door Berlijn. WOW! Tegelijkertijd vind ik het geweldig dat er eigenlijk 10 kilometer worden ingevuld! De andere “fun runs”, zoals de KLEUR UITGEVOERD, zijn er meestal maar 3 tot max. 6 kilometer.

Aanmelden voor WIJ DE AVOND kosten 20 Euro, waarvan ik denk dat is heel menselijk, want zelfs 5 euro gedoneerd voor een goed doel. Tegelijkertijd uw sets op het moment van de registratie, in die Lopers u wilt starten: Bent u een beginner, Gevorderd of zelfs een professionele loper? Geschikt op de NIKE website in drie verschillende opleidingsplannen, waarmee u optimaal op de 10 kilometer in je persoonlijke doel van de tijd die je kunt voorbereiden. Momenteel zijn er nog kaarten beschikbaar zijn, maar je moet opschieten. 😉

En als je in Berlijn op 30. Kan niet gebeuren in 2014 zijn WIJ eigenaar van DE NACHT, heb je dan nog de Kans om te draaien in andere grote Europese steden zoals Amsterdam, Londen of Parijs. Nu is het alleen blijft het voor mij u een vraag stellen:

DIE IS IN EN DIE MET MIJ IN DE NACHT? 🙂

Geef een reactie