Concurrentie: De unieke fitness weekend in Les Mills Live in Berlijn!

De nieuwe maand augustus is bijna hier en ik kan zeggen dat Hij voor mij de absolute blast! Onze bruiloft, de bruiloft van mijn beste gast auteur Verena, mijn verjaardag, het begin van mijn 3-dagen-per-week, de vakantie voorbereidingen en de aankondiging van mijn eerste ETEN TREIN LOVE Workshops…het is echt heel spannend! 🙂

Maar voor u heb ik nog een echte augustus Hoogtepunt! 20. Augustus is het weer zover: meer Dan 2.000 fitness fans verzamelen zich in de Berlijnse Max-Schmeling-Halle, met Les Mills Live. Ik was al op 2 Les Mills Evenementen en elke Keer was de absolute Hamer!

Les-Mills-Live-im-August

Wat Les Mills is Live, precies?

Ik probeer te zeggen dat het op deze manier: Les Mills Live train je met een grote groep van liefhebbers van fitness-mensen in een sfeer die lijkt op een rockconcert. Terwijl u elkaar tot het absolute maximum aangemoedigd diensten en kan je Training naar het volgende Niveau.

In dit weergaloze “fitness festival”, die zal worden verstrekt door Les Mills en Reebok aan de benen, en je motiveren om nationale en internationale Les Mills Trainer en laten u de nieuwste Releases van de wereld beroemde groepsfitness programma ‘ s Bodypump, bodyattack, zand, en nog wat meer. “BeLIVE in je passie” is het Motto voor dit jaar. Dus het zal te luide Beats dreunen door de zaal, samen halters opgeheven in de lucht, kleine choreografieën dansen en hard-hitting Burpees wiegde. De Klassen waarin je wenst deel te nemen, zoals bepaald in haar zelf.

Iedereen die nog niet is een Les Mills Live-Evenement, kunt u zich voorstellen hoe ongelooflijk deze groep is gemotiveerd gevoel dat buiten hun eigen grenzen te laten groeien. In deze Video krijgt u een eerste indruk…maar live is natuurlijk veel intenser!

En waarom vertel ik u van Les Mills Live…?

Want natuurlijk kan je live in Berlijn. De Tickets zijn op het Evenement aankoop pagina. Ook heb ik de eer om een all-Round pakket voor Berlijn van Les Mills, geef je weg!! 🙂

Dat is te zeggen: Één van u is het reizen naar Berlijn en ontvangt een Premium Ticket voor de complete fitness event op 20 mei. Augustus 2016, een nieuwe sport-outfit van Reebok en worden toegestaan om te verblijven voor 2 nachten in het designer Hotel Motel One in de hoofdstad. Dus je moet alleen zelf de check-in en krijgt vervolgens de volledige weekend in Berlijn om van te genieten…

Ik zou natuurlijk zijn super gek van wordt in Berlijn, en de lange had vrije gewichten in de Bodypump met je zwaaien, echter, is trouwen precies op deze dag, van de liefde van Verena, en zoals we weten, het werkt niet, om te dansen op twee bruiloften tegelijk. Maar ik weet de gelukkige winnaar zal zijn die mij waardig is, en alles in Berlijn.

Nu is de enige vraag blijft: Wie van u is hier, en het plezier van dit geweldige Fitness weekend? Ik heb nagedacht over het volgende: Vertel mij door een reactie onder deze blog post gewoon naar 02. 18 augustus bij, welke is uw favoriete groep fitness klasse is en waarom haar Les Mills Live Gebeurtenis u wilt worden. Uit alle opmerkingen, dan ben ik het of naar de gelukkige winnaar. Ik ben zo opgewonden om te zien wie ik kan deze briljante fitness festival!

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van de eures-reactie, moet u in uw naam en een geldig E-mailadres zodat ik kan u contact opnemen met de winnaar na afloop direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 02.08.2016 tot 18.00 uur. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting door random.org .
  • De winnaar zal ik direct schrijven. De verdere verwerking van eures zal worden uitgevoerd door de Les Mills Germany GmbH. Dat gezegd hebbende, ik ben in uw contactgegevens (Naam en E-mailadres) in de verbinding met Les Mills, het contact met u opnemen en met u, de Organisatie voor het weekend te verduidelijken. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.
  • Voor het tellen van de gewonnen all-Round pakket de volgende diensten: 1 Premium Ticket voor Les Mills Live in Berlin (20. Augustus 2016) op Basis van de op het moment van reservering nog beschikbaar zijn voor cursussen, 2 Overnachtingen + Ontbijt in het Hotel in Berlijn op 19. 21. Augustus 2016), en 1 Outfit van de Reebok Les Mills collection. Zal de prijs niet worden uitgekeerd in contanten.

Nu ik alle fitness-de duim van enthousiaste druk op voor de loting. Gooi jezelf in de spullen en is het schommelen van Berlijn op de 20. Augustus! Ik denk aan je, als ik swing de dans been.

Geef een reactie