Sportief, stijlvol en comfortabel: Waarom Assepoester op de NIKE FREE zou zijn zo blij

Je weet dat het sprookje van Assepoester? Er was een glas, sierlijke Schoen, die moest passen bij de zusters, zodat ze in aanmerking komen voor een huwelijk met de Prins in kwestie. De voeten werden gemarteld, gekneusd en uiteindelijk zelfs de tenen afsnijden. Hoe wreed! Maar de realiteit van vandaag ziet er niet zo veel verschillende! Mij heeft een artikel onlangs mad zitten en kennis te nemen, en het was aan het praten over de gevaren voor de gezondheid veroorzaakt door het Dragen van Hoge Hehls en kinky voeten-OPs. Attentie alle vrouwelijke wezens, en vooral de lopers onder jullie!

Nike-Frees-als-Freizeitschuh

Zelfs vandaag de dag, de wereld van de vrouw in het – en ik kan het niet me – wereld-klasse, het opnemen van de voeten, of met gel pads kussen, alleen om vrij bubble of druk versie met schoenen met hoge hakken te lopen. Maar de onzichtbare schade veroorzaakt door het Dragen van Hoge Hakken zijn veel erger!

De hoge hakken – en dat begint volgens het onderzoek al met hakken van 5 cm – zorg voor een onnatuurlijke stand van de voet, waardoor wij vrouwen lopen voortdurend op mijn tenen. Wat gebeurt er met onze botten, spieren en Pezen in feite, kunt u nu met een 3-D Scanner beter zichtbaar. De Scanner is in staat om inspecteren van de voeten met volle gewicht op je Hakken staan en dus het laden zones om beter te illustreren. Bij het Dragen van schoenen met hoge hakken, de hele lichaamsgewicht wordt naar voren geschoven op de kleine gewrichten aan de basis gewricht van de grote teen. De grote teen blijft in een zeer onnatuurlijke houding, en de rest van de tenen worden gedrukt in de vorm van een klauw. Voor vaste, Hoge Hakken liefhebbers, deze kunt tenen te likdoorns, Bal, en zelfs vervormde botten. In het ergste geval, zelfs moet worden geopereerd. Maar ook de spieren en de Pezen verkorten het regelmatig Dragen van Hoge Hehls in Nu. De runner binnenkant van je!

Wat kunnen we er aan doen?

Heel eenvoudig, Hoge Hakken en strakke schoenen met hogere hakken dan 5 centimeter definitief niet zonder en, in plaats daarvan, vaak draag comfortabele schoenen. Ik veranderde het begin van mijn fitness enthousiasme is eigenlijk een stukje op dit punt. Veel meer ben ik vaak niet dragen van sneakers nu in mijn vrije tijd en zelfs van tijd tot tijd in het kantoor, maar het is er! Echter, ik heb gemerkt dat hoe goed ik het doe. Als ik me niet veel aan de benen en aan de loop van een afspraak, dan mij, atletische schoenen voor de bevordering van de geestelijke. Ik voel me ‘ s avonds veel fitter en mijn voeten, hoe dan ook! Blaar pleisters en gel pads adé! Bovendien, de huidige generatie van fitness-schoenen met een sportief-chique Outfits geschikt voor office zijn gemaakt.

En wat de Schoen is mijn constante metgezel?

Van de Schoen, deze kunnen bij mij vaak op de weg en op kantoor, is geen andere dan de NIKE FREE. Ik heb het gekleurd in verschillende variaties, opzichtige of subtiele zwart! En de van de 1. Generatie! Ik had eerder sneakers, vele, vele. Maar deze Schoen is mijn “Altijd-en-Overal-Schoen”! Ik ben afgestudeerd met hem al kleiner, officiële loopt, ik ben al weg op beurzen of op vakantie. Wanneer Casual Friday, hij is ook van tijd tot tijd. Ik ben geen mode-expert, maar ik denk dat De NIKE FREE is een super stijlvolle en kan worden gecombineerd met vrijwel elk type van kleding. Dit is wat ik graag over dit model! NIKE heeft net weer terug zijn nieuwste GRATIS Generatie, die naar de markt te koop nu bij Lopers Punt.

Natuurlijk, ik ben niet altijd comfortabele schoenen, zoals de NIKE FREE ‘ s, aangezien ik heb gelezen over de anatomische gevolgen, maar ik probeer zo vaak mogelijk. Omdat ik weet dat ik ben gaan doen om mij en de voeten iets betekenen Goed! Mijn tenen, mijn gewicht is verdeeld over de hele voet gelijkmatig, en mijn voet kan gooien als je Loopt, schoon. Dus ook u, geachte Dames, check die schoenen die u kiest in uw vrije tijd of op kantoor! Ik denk dat we nodig hebben om de gunst van onze voeten pijn doen, wat heb Assepoester en haar stap-zusters, alleen een Prins! En ik denk dat er een akkoord zou gaan met mij, de sprookjesachtige schoonheid van vandaag! 😉

Geef een reactie